Kaip atskleidė Slovėnijos televizija RTV, D. J. Cooperis dopingo prievaizdams įkliuvo komiškomis aplinkybėmis.

Nuo 2013-ųjų Europoje žaidžiantis amerikietis prieš pusantrų metų siekė Bosijos ir Hercegovinos pilietybės ir norėjo tapti šios šalies rinktinės įžaidėju.

Tačiau to padaryti nepavyko, nes visi į bosnių rinktinę pretenduojantys žaidėjai turi praeiti dopingo kontrolės testą. Krepšininko šlapimo mėginys atskleidė, kad jis yra... nėščias.

Sportininko šlapime aptikta hormono hCG kuris įprastai randamas pas gimdyti besiruošiančias moteris.

Kaip paaiškėjo vėliau, sportininkas dopingo kontrolierius bandė apgauti jiems pateikdamas savo draugės šlapimą – pati mergina taip pat greičiausiai nė neįtarė esanti nėščia.

Vos sužinojusi apie bandymą sukčiauti, FIBA diskvalifikavo D. J. Cooperį dvejiems metams. Diskvalifikacija turėtų baigtis 2020-ųjų birželio 20-ąją.

Paskutine amerikiečio karjeros stotele buvo „Monaco“ klubas, kurį palikdamas D. J. Cooperis pateikė dabar juokingai skambantį pasiteisinimą.

„Aš nusprendžiau pasitraukti iš krepšinio dėl šeimyninių priežasčių. Mano mintys ir koncentracija šiuo metu yra nesusijusios su krepšiniu ir aš nenoriu griauti komandinės atmosferos, todėl nutraukiu savo kontraktą su „Monaco“ klubu“, – teisinosi krepšininkas, nesitikėjęs, kad žinia apie bandymą apgauti dopingo kontrolę kada nors iškils į viešumą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)