Diabetu sergantis aktorius patyrė komplikacijas ir prašo visuomenės paramos.

„Atrodo, kad esu mirtingesnis nei maniau. Viską išsamiau nupasakojau šiame video. Dabar esu Kauno endokrinologijos klinikoje, stacionare. Dėl diabeto. Paaiškėjo, kad yra komplikacijų – polineuropatija, nefropatija ir retinopatija. Paprasčiau tariant: pažeisti nervai, inkstai ir akys. Bet situacija nėra tokia jau bloga. Jei turėčiau insulino pompą, tai ligos eiga būtų kur kas geresnė. Galėčiau išsigelbėt!

Deja, pati pompa ir jos išlaikymas brangiai kainuoja. Valstybė nieko nekompensuoja. O man liko dar du metai studijų ir aš neturiu nuolatinio darbo. Taip pat mums greitai gims sūnus. Mano ir Aušros santaupos skirtos jo reikmėms. Savo sveikata tiek susirūpinau ne vien dėl savęs paties. Tiesiog pamaniau, kad jam būtų gerai turėti tėvą. Bent iki kol bus savarankiškas ir galės dirbti anglies kasyklose (daugmaž nuo šešerių).

Bet jei rimtai – prašau jūsų pagalbos. Jei negalite manęs paremti, tai visad galite pasidalinti šia žinia. Gelbsti kiekvienas euras ir bet kokia sklaida. Dėkui už dėmesį ir pagalbą“, – keipdamasis į visuomenę rašė aktorius.

Jau netrukus po pasirodžiusio įrašo žinomas vyras sulaukė daugybės palaikančių žinučių ir palinkėjimų pasveikti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (96)