Apžiūrėjus negyvos merginos kūną buvo nustatytos durtinės ir pjautinės žaizdos krūtinės ląstos srityje, pranešė Maskvos tyrimų komiteto padaliniui vadovaujantis pareigūnas.

Pradėtam tirti atvejui, esą, būdingi visi Rusijos baudžiamojo kodekso 105 straipsnio 1 punkte įvardyto nusikaltimo (žmogžudystės) požymiai.

Jau imtasi operatyvinių veiksmų, būtinų siekiant išsiaiškinti nusikaltimo aplinkybes ir sulaikyti nusikaltėlį.

Nužudytoji buvo medicinos aukštosios mokyklos studentė. Ji vedė tinklaraštį, kuriame dalijosi įspūdžiais apie mokslus ir įvairias keliones. Jos internetinę auditoriją sudarė maždaug 80 tūkst. asmenų. Kiek anksčiau buvo pranešta apie tai, kad mergina buvo be drabužių, kad jai buvo perrėžta gerklė. Kol kas spėjama, kad jos nužudymo motyvas – pavydas.


Lig šiol patvirtinta tik tiek, kad nužudyta mergina – Jekaterina Karaglanova. Ji turėjo paskyrą socialiniame tinkle „Instagram“ ir vedė ją, pasivadinusi katti_loves_life. Sprendžiant iš čia paviešintų nuotraukų ir žinučių, Jekaterina buvo ką tik grįžusi iš Graikijos.

Paskutinę merginos nuotrauką komentuojantys paskyros sekėjai kalba apie gilų liūdesį ir reiškia užuojautą artimiesiems.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)