Priešininkai po kelis kartus guldė vienas kitą į nokdauną, L. Krupadziorowas dar pirmame raunde paleido kraują iš A. Oborotovo nosies.

Vis dėlto pastarasis atlaikė 10 kilogramų sunkesnio lenko atakas, o atomazgą grumtynės pasiekė penktame raunde, kai A. Oborotovas dukart iš eilės smūgiais kaire ranka užklupo varžovą. Antrasis buvo lemtingas – teisėjas ilgai nedvejojęs užfiksavo nokautą, paskelbdamas MTGP organizacijos čempionu Lietuvos kovotoją.

Dvikova buvo tokia įnirtinga, kad po jos medikų pagalbos prireikė ir nugalėtojui.

A. Oborotovui tai buvo jau 40-a pergalė karjeroje ir 22-oji, pasiekta nokautu. Jo dosjė taip pat yra 14 pralaimėjimų ir vienerios lygiosios.

Įdomu, kad Jungtinėje Karalystėje „Bloodline Gym“ klubo sportininkas dar nėra nė karto atidavęs pergalės savo varžovui. A. Oborotovas taip pat yra kovojęs Prancūzijoje, Rumunijoje, Šveicarijoje, Slovakijoje, Japonijoje, Kinijoje, Tailande ir Jungtiniuose Arabų Emyratuose, bet nė sykio – Lietuvoje.

Savo ruožtu, 13-ą kartą į profesionalų kikbokso ringą kopęs L. Krupadziorowas patyrė ketvirtą nesėkmę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)