Aišku, daug lemia charakteris ir kitos žmogaus savybės. Kartai ir tam tikros aplinkybės pakoreguoja žmonių elgesį. Visgi ne paskutinis vaidmuo tenka žvaigždžių išsidėstymui.

Astrologai išskiria keturis Zodiako ženklus, tarp kurių atstovų dažniausiai tenka sutikti tokių, kurie nesunkiai gali išduoti lemtingu momentu.

Žuvys

Tarp Žuvų atstovų neretai pasitaiko tokių, kuriuos drąsiai galima vadinti prisitaikėliais. Galbūt todėl kad yra Žuvys, jie tik ir ieško, kur giliau? Pajuokauti, aišku, galima, tačiau taip jau yra, kad vyras, kurio ženklas – Žuvys, suvokdamas, kad jį pamilusi dama gali būti kuo nors naudinga, gali kuo puikiausiai įsijausti į meilužio vaidmenį. Deja, vos partnerei iškyla kokių nors problemų, jas spręsti tenka savarankiškai.

Žuvų ženklo moterys gali būti nepriekaištingos žmonos, jei jų vyrai priklauso tiems, kuriems sekasi, tačiau tik tol, kol sekasi. Reikalams pašlijus, jos kuo laisviausiai gali imti postringauti apie skyrybas ir net rimtai joms ryžtis. Skyrybos su šia moterimi nebūna iš lengvųjų: ji visada pasistengia išsireikalauti visko, kas įmanoma.

Mergelė

Mergelės yra praktiškos ir ypač apdairios: visus savo veiksmus jos atsakingai pamatuoja ir įvertina. Siekdamos išpešti kokios nors naudos, jos gali „susibičiuliauti“ su sumaniu ir perspektyviu kolega, kurio slapčia nekenčia. Taip pasielgtų vien todėl, kad su juo bendradarbiaudamos turėtų galimybę sėkmingai įvykdyti projektą.

Besišildydamas iš pažiūros tikros draugystės spinduliuose, kolega nieku gyvu neįtars, kad Mergelė gali ištaisyti didžiausią niekšybę: padaryti taip, jog atrodytų, tarsi prie projekto tik ji ir darbavosi. Nenuostabu, jei Mergelių kolegos kartais pasijunta it likę prie suskilusios geldos.

Dvyniai

Šie neprilygstami artistai ir apsimetėliai geba pelnyti net pačių įtariausių asmenų pasitikėjimą, tad apie artimuosius nė kalbėti neverta. Pastariesiems ypač dažnai tenka krimsti karčius savo pasitikėjimo vaisius.

Štai tipinis pavyzdys. Dvynių ženklo moteris paprašė sunkiai sergančios motinos, kad ši sutvarkytų savo buto dokumentus – perrašytų nuosavybę jai: atseit taip bus geriau, nes nutikus blogiausiam, nereikės laukti, kol įsigalios paveldėjimo teisė. Senoji moteris taip ir padarė, nes pati buvo įsitikinusi, kad netrukus mirs.
Vis dėlto sveikata pasitaisė ir moteris iš ligoninės išsiruošė namo.

Deja, netrukus teko su skausmu suvokti, kad namų ji nebeturi – juose įsikūrusi duktė su vyru tik duris senutei parodė, esą, atėjo metas ir jai pagyventi savo malonumui. Gerai dar, kad nelaimėlė turėjo seserį. Ši ir priglaudė ją savo name kaime.

Šaulys

Šauliai pasižymi impulsyvumu ir dažnai yra valdomi emocijų. Rutina ir monotonija Šaulius be galo vargina, todėl jie neretai ieško progų pasilinksminti. Kol šeimoje tvyro ramybė, jie taip ir leidžia dienas veikdami dviem frontais. Tačiau, neduokdie, ištinka bėda...

Štai kaip sykį nutiko. Gyveno sau vienas Šaulio ženklo vyras kuo ramiausiai – tai pas meilužę (neva komandiruotėje), tai šeimoje, kurioje visą rūpesčių naštą tempė žmona. Tačiau kartą susirgo duktė. Prireikė daryti operaciją, padaugėjo išlaidų... Pabūgęs bet kokių rimtų problemų ir atsakomybės, vyras tik susikrovė į lagaminą daiktus, o tada tiek šeima jį ir tematė – išrūko į atsarginį „oro uostą“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)