Pozityvu bei nepaprasta energija spinduliuojantis vaikinas gali pasigirti instagramo paskyroje subūręs virš milijono sekėjų, virš 700 000 „youtube“ prenumeratorių bei milžinišku dėmesiu kitose interneto platformose.

Kaip jam tai pavyko? Kaip atrodo Dominyko gyvenimas „angelų mieste“ ir kodėl į Lietuvą jis atvyko po tokios ilgos – 10 metų – pertraukos?

Susipažinkime su šia įspūdingai sėkminga asmenybe

„Aš gimiau Kaune. Persikėliau į Čikagą būdamas 4-rių, o į Los Andželą persikrausčiau gyventi, kai man buvo 18 metų. Lietuvoje paskutinį kartą lankiausi būdamas 13-kos, o dabar man 23-eji, kitą kartą tikriausiai atvyksiu būdamas 33-jų.

Atvykęs būnu pas savo močiutę, kuri mane labai myli“,– sakė vaikinas.

Vaikinas gyvena saulėtame Los Andžele, ten ir kuria vaizdo įrašus socialiniams tinklams.

„Los Andžele mes darome įvairiausius vaizdo įrašus „youtubui“ ir „instagramui“. Mūsų įrašus peržiūri milijonai žmonių. Mūsų grupėje, kuri bendradarbiauja tarpusavyje, yra apie 15 – 20 žmonių. Visi kartu darome tuos vaizdo įrašus. Visi jie skirtingi. Vieni kuria linksmesnius, kiti – rimtesnius. Tačiau viskas sukasi apie gerą laiko praleidimą. Taip pat mėgstame iš savęs pasijuokti“,– minėjo jis.

Persikraustė į Ameriką būdamas ketverių

Vaikinas greitai pritapo Amerikoje, nes išvyko būdamas itin jauno amžiaus.

„Persikraustėme, kai man buvo vos 4-eri, todėl nežinojau, kaip kalbėti angliškai. Tačiau, kai esi mažas, greičiau viską išmoksti. Nebuvo labai sunku, bet reikėjo laiko priprasti. Grįždamas čia jaučiu, kad čia man viskas artima. Einu į parduotuves, kitas vietas ir matau, jog viskas labai profesionalu. Galvojau, kad čia viskas bus kaip prieš 10 metų, tačiau viskas labai atsinaujinę. Aš didžiuojuosi Lietuva“,– sakė vaikinas.

Vaikinas turi galybę sekėjų socialiniuose tinkluose, tačiau tiki, kad yra kur tobulėti.

„Mano gyvenimas Los Andžele yra geras. Daugiau ir negalėčiau prašyti. Kas dieną generuoju idėjas, bandau sukurti kažką geresnio. Mano darbas, kas mėnesį ar du, pasikeičia neatpažįstamai. Todėl greitai turi prisitaikyti. Realiai, aš su milijonu sekėjų esu dar visai mažas, yra didesnių“, – minėjo vaikinas.

Su keliais jutuberiais vaikinas yra susitikęs ir Lietuvoje, jis džiaugiasi, kad jie bando daryti kažką įdomaus, nori išeiti iš savo komforto zonos.

Buvo pasiutęs vaikas

„Aš buvau gana pasiutęs vaikas, nelabai man patiko mokytis. Niekada nebuvau toks, kuris darė nelegalius dalykus, bet buvau toks, kuris neklausė mokytojų ir pan. Man nepatiko mokykloje, todėl ir darau dabar video „youtube“, nes nepatiko į mokyklą eiti“,– sakė vaikinas.

Kartais Dominyką pastebi gatvėje, žmonės nori su juo nusifotografuoti. Dažniausiai tai nutinka Los Andžele, bet ir Lietuvoje jis nelieka nepastebėtas. Tiesa, vaikinas teigia, kad tai jo asmenybei įtakos nedaro ir jis išlieka kuklus.

Vaikinas papasakojo ir apie tai, kaip bendrauja su savo žiūrovais. Vienos laidos metu jis kalbėjo su mergina turinčia psichologinių problemų, bandė su ja komunikuoti ir pamokyti ją į viską žiūrėti pozityviau.

„Žmonės mato mane ir mano draugus vaizdo įrašuose ir galvoja, kad esu išprotėjęs. Man atrodo, kad norint, kad mane suprastų žmonės daugiau, man reikia juos suprasti daugiau. Norėjau parodyti, kad ne vien juokauju, o galiu būti ir rimtas. Žmonėms labai patiko tas mano darbas. Parodžiau kitą savo pusę visiems žmonėms. Taip parodomas įvairesnis gyvenimas. Yra daug žmonių, kurie nori su manimi pakalbėti. Esu kalbėjęs su kokiu 50-čia žmonių, per 2 – 3 mėnesius“,– psakojo jis.

Dauguma vaizdelių, kuriuos kuria Dominykas, yra improvizuoti. Tačiau vaizdelio idėją su komanda jis sutaria iš anksto.

Jo veikla leidžia pasirūpinti savimi, užsidirbti, tačiau prabangaus gyvenimo jis sau leisti negali.

„Nesu milijonierius, tačiau mano veikla leidžia man nusipirkti valgyti, daiktų. Tačiau tai nėra labai didelės sumos“,– sakė vaikinas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (109)