- Ar elektroninės muzikos scena skirsis nuo pernai metų ir kuo?

- Didžiausias džiaugsmas organizatoriui, kai kiekvienas naujas renginys nėra tik ankstesniojo kopija. Būtina ne tik pasimokyti iš savo klaidų ir tobulėti, bet ir plėsti muzikinį akiratį, sekti tendencijas.
Šiemet stebinsime tiek muzikiniais atradimais, tiek lokacija. Scena bus įkurta tiesiai ant jūros kranto, tad jei būsime įsitikinę, kad tai leis oras, šoksime ypač magiškoje vietoje. „Karklė“ festivalis man ir mano draugams jau seniai tapo „vasaros išlydėtuvėmis“, o kaip patyręs šokėjas ant smėlio galiu patikinti, kad jūros vėjas savotiškai įkrauna ir leidžia vakarėlyje išbūti iki pabaigos.

- Kokia konkrečiai muzika skambės jūsų palapinėje?

- Džiaugiuosi, kad per dvi naktis šokėjams pasiūlysime dvi skirtingo žanro elektroninės muzikos keliones. Penktadienį PWR Party Zone taps tamsesnės elektroninės muzikos meka, primenanti Marselio, Berlyno ar Tel Avivo klubus. O šeštadienis pasitiks kardinaliai kitokiu skambesiu – vasariškais house ritmais.

- Vardų daug, tačiau tikrai yra bent vienas, kurio ir pats lauki su didžiuliu nekantrumu. Koks tai atlikėjas?

- Nekantrauju akis į akį susipažinti su svečiu iš Prancūzijos Damon Jee. Prieš gerą penkmetį atradęs aštresnį indie, alternative dance skambesį labai dažnai klausydavau jo darbų ir net pats sukdavau juos vakarėliuose. Galiu drąsiai teigti, kad Damon Jee man padarė didžiulę įtaką.
Beje šiuo metu jis ant bangos – naujausią albumą „Chamaniac“ dar šį balandį išleido Jennifer Cardini vadovaujama prestižinė leidybinė kompanija „Correspondant“. Su šiuo patyrusiu vilku grosime penktadienio naktį.

Kitas ne ką mažiau laukiamas vardas – šeštadienį pasirodysiantis, kitoje elektroninės muzikos spektro pusėje esantis, house virtuozas Alex Kennon. 2018-aisiais „DJ Awards“ laimėjęs metų debiutanto nominaciją, šis vaikinas labai greitai Ibizą pavertė savo namais. Ne ką mažesnis įvertinimas ir reguliarus pasirodymai garsiąjame Ushuaïa klube.

Be jau minėtųjų vardų „Karklė 2019“ prie electronic music stage pulto stovės Bad Habits, Driule XL, Kandy Killers, Virus DJ, Zakmina bei G-Spot DJ’s. Festivalyje taip pat plokšteles suks Averjano, Endrio, Filtered Tools, Matto & BeLeo.

Ieškantys labiau tradicinio pop, rock ar hip-hop skambesio taip pat ras sau patinkančių vardų, nes jų šiemet daugybė: Jess Glynne, The Rasmus, Filatov & Karas, Marijonas Mikutavičius, Daddy Was a Milkman, G&G Sindikatas, Radistai DJ‘s, Lilas ir Innomine, Monique, Vidas Bareikis, Golden Parazyth, 8 kambarys, Antikvariniai Kašpirovskio Dantys, Flying Saucer Gang, Royce, Niko Barisas, Damon Jee, Alex Kennon, IALAZ, Bourbon Sugar, 3LIVE Project, KAnDIs, Laimingu Būti Lengva, Sintetinė Meilė, Blues Berries.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)