Mudu su vaikinu Mario* paprastai mylimės tris ar keturis kartus per savaitę, todėl mylėtis dukart per dieną – gerokai dažniau, negu esame įpratę. Nusprendžiau jam nepasakoti apie iššūkį ir tiesiog pamėginti. Štai kas nutiko eksperimento metu, moteris pasidalijo menshealth.com.

Pirmadienis

Vaikai buvo pas buvusį vyrą, todėl Mario nakvojo pas mane. Į darbą abu keliamės panašiu laiku, todėl nusprendžiau jį nustebinti ir įlipusi į dušą padėti jam išsimuiluoti. Anksčiau to nebuvome darę, bet aš visada norėjau išbandyti. Nors buvo slidu ir sunku judėti (o filmuose visada atrodo taip lengva!), dieną pradėjome puikiai.

Tą vakarą ketinome eiti pažiūrėti spektaklio. Teatre buvo labai tamsu, todėl per antrą veiksmą ėmiau glostyti jo tarpkojį. Negaliu patikėti, kad teks prisipažinti, bet mudu įsliūkinome į tualetą ir užsidarę kabinoje greitai pasimylėjome. Šis poelgis man irgi buvo pirmas – buvau persigandusi. Leidau Mario vadovauti ir tylomis meldžiausi, kad mūsų nerastų. Greitai baigėme ir nepastebėti grįžome į vietas. Mūsų laimei, niekas nemėgsta į tualetą eiti spektaklio viduryje! Išbėgome lauk, kai aktoriai jau ėjo nusilenkti. Jautėmės labai išdykę.

Antradienis

Pabudau viena, ir, atvirai pasakius, po įvykių pilnos vakarykštės dienos apie seksą visai negalvojau. Pabandžiau masturbuotis, tačiau jutau tik skausmą makštyje. Vakare Mario užsuko pavakarieniauti, kartu pažiūrėjome filmą. Šiek tiek pažaidėme ant sofos ir galų gale pasimylėjome mano kambaryje. Naudojome daug lubrikanto, todėl skausmo nuo pernelyg dažno sekso nebejutau.

Trečiadienis

Nusprendžiau pažadinti Mario atlikdama oralinį seksą. Paprastai vyrų taip niekad nežadindavau, tačiau man patiko naujai atrasta spontaniška mano asmenybės pusė.

Mario turėjo išvažiuoti į darbo kelionę, o namo grįžo vaikai, todėl nežinojau, kaip rasti laiko tą dieną pasimylėti dar kartą. Tačiau prisiminiau, kad vis tiek galime būti kartu – ačiū, „Facetime“! Man pasirodė, jog Mario šiek tiek nustebo, kad vėl imuosi iniciatyvos, tačiau mielai prisijungė.

Vis dėlto vėliau ėmiau nerimauti, kad atimu iš Mario šansą „būti vyru“, nes mylėtis visada pasiūlau aš. Nenorėjau, kad jis manytų, jog negali bandyti manęs suvilioti, nes jis, kaip ir beveik visi mano buvę vaikinai, labai mėgsta iniciatyvą rodyti pats.

Ketvirtadienis

Kai vaikai išėjo į mokyklą, šiek tiek pasilepinau su savo vibratoriumi. Su juo orgazmą galiu pasiekti beveik iškart, todėl būna lengva ir smagu. Turiu pripažinti, kad pradėjus daugiau mylėtis, potraukis taip pat išaugo – labai laukiau, kada vėl gyvai susitiksiu su Mario.

Vakare bandžiau jam paskambinti ir dar kartą pasimylėti telefonu, tačiau jis dalyvavo vėlyvoje vakarienėje ir nekėlė ragelio. Pagalvojau, ar nereikėtų dar kartą pasimasturbuoti, bet buvau pernelyg pavargusi. Laikytis tokio grafiko sunku, ypač tada, kai vaikino nėra namuose.

Penktadienis

Mario norėjo padaryti man staigmeną ir išlipęs iš lėktuvo atvažiavo tiesiai pas mane į biurą. Jis pasakė, kad po mūsų „ypatingo pokalbio“ telefonu nuolat apie mane galvojo ir norėjo mane pamatyti vos grįžęs. Užrakinau savo kabineto duris ir leidau jam paguldyti mane ant stalo. Mano kabinetą nuo kolegų skiria koridorius, be to, beveik visi buvo išėję pietauti, todėl nebuvo didelės rizikos, kad mus užtiks, be to, viską darėme labai tyliai. Ši pietų pertrauka buvo kur kas geresnė, negu kitos. Taip buvau dariusi jau anksčiau – ir mielai padarysiu dar kartą!

Tą vakarą parašiau Mario žinutę ir pakviečiau užeiti, o jis paklausė, kas yra. Galų gale papasakojau apie iššūkį. Jam tai pasirodė juokinga – pareiškė, kad pagaliau supranta, kodėl pastaruoju metu buvau tokia energinga. Mario gana atviras naujovėms, todėl bandymu susidomėjo ir norėjo jį tęsti, taigi atėjo pas mane ir mudu labai tyliai pasimylėjome. Tačiau orgazmo nepatyriau, o man tai gana neįprasta. Manau, orgazmo pasiekti buvo tiesiog neįmanoma, nes namie buvo vaikai, be to, buvau labai pavargusi. Taigi vieną trūkumą tikrai pajutau – kai sekso tiek daug, panašu, kad nukenčia kokybė.

Šeštadienis

Nors abu buvome gerokai išvargę, Mario norėjo padėti man užbaigti išbandymo savaitę, todėl anksti ryte dar kartą pasimylėjome per „Facetime“. Mylėtis taip buvome bandę jau anksčiau, nors iš pradžių man buvo nejauku, nes jaučiausi lyg ant scenos. Tačiau vėliau atradome mums patinkančią eigą: jis paklausia, ką aš veikiu, o aš atsakau ir leidžiu jam žvilgtelėti. Tada jis padaro tą patį.

Tą vakarą nuėjau pas Mario antrajam kartui, tačiau sekėsi nekaip. Bandėme mylėtis, bet man skaudėjo net naudojant daug lubrikanto, o Mario pirmą kartą po penkių kartu praleistų mėnesių nesisekė išlaikyti erekcijos. Atrodė, kad tiek daug mylėtis vis dėlto nėra taip jau malonu.

Sekmadienis

Jaučiau pareigą užbaigti išbandymą, todėl dieną pradėjau su savo patikimuoju vibratoriumi. Patirti orgazmą buvo visai nesuku, tačiau ne taip smagu, kaip visada. Atrodė, kad seksas staiga tapo pareiga, o ne malonumu.

Vėliau tą dieną kartu su Mario nuėjome pas mane, užsisakėme maisto į namus ir žiūrėjome „Netflix“. Sutarėme, kad nors mylėtis mums abiem labai patinka, kartais reikia laiko vienam kito pasiilgti, tad nusprendėme tą vakarą praleisti be sekso. Tačiau kai išjungėme šviesą ir susisukome po antklode, jis ėmė bučiuoti man kaklą ir netrukus vėl ėmėme nusirenginėti.

Vis dėlto manau, kad mylėtis du kartus per dieną man tiesiog per daug. Nors jaučiausi itin seksuali (juk mes mylėjomės net spektaklyje!), iš tiesų gero kartais būna per daug. O kalbant apie seksą, abu su Mario supratome, kad pasiilgome laukimo – pasirodo, laukimas kartais būna malonesnis net už patį veiksmą.

*Veikėjų vardai pakeisti

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (309)