Daugiau nei 20 metų gyvuojantis žurnalas turės naują kapitoną. Ilgą laiką leidinio vyr. redaktore buvo Liuminata Vainauskienė – „Lietuvos ryto“ vyr. redaktoriaus Gedvydo Vainausko žmona.

Apie šiuos pokyčius byloja ir naujausias leidinio numeris, kuriame prie redaktoriaus pozicijos skelbiama E. Žičkaus pavardė.

„Pastarieji metai mano 20-ies metų karjeroje, ko gero, buvo ramiausi, nes įprastai su savo komanda esame tie, kuriems tiesiog vieno projekto nepakanka. Nors šie metai buvo labiau skirti poilsiui, turėjau ir kitų darbų be televizijos, pavyzdžiui, bendradarbiavau su žurnalu „Stilius“. Prieš kurį laiką sulaukiau pačiam gana netikėto pasiūlymo ir, viską rimtai apgalvojus, supratau, kad dar vienų ramių metų man nebesinori, nes tai ne mano būdui.

Taip išėjo, kad prie visų savo malonių darbų televizijoje, turiu ir šią naują, įdomią veiklą su puikia komanda ir jų įdirbiu. Kas įdomiausia, „Stilius“ gimė tą pačią dieną kaip ir mano mama, tik, žinoma, metai ne tie. Gal net ir šis simbolis kažką man reiškė, tad galima sakyti, kad prisėdau ant dviejų kėdžių“, – bendraudamas su DELFI šmaikštavo E. Žičkus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)