Socialiniuose tinkluose žaibiškai išplito vaizdo įrašas iš Ekvadoro lygos žvaigždžių rungtynių, kuriose teisėjavo F. Colombo. Viename iš epizodų arbitrė iš Brazilijos už pražangą ketino Damianui Diazui parodyti geltonąją kortelę ir siekė ištraukti ją iš kišenės.

Įrėmus griežtą žvilgsnį į futbolininką ji vietoje kortelės išsitraukė nosinaitę ir nusišluostė nuo kaktos prakaitą. Griežtą jos veido išraišką pakeitė šypseną, kuri užkrėtė ir tokį nekaltą pokštą mačiusius kitus žaidėjus.



Internete šis epizodas sulaukė daug komentarų. Anekdotinė situacija nelabai smagiai atsiliepė pačiai teisėjai, kuri sulaukė amoralaus pasiūlymo „susitikinėti su klientais“.

„Neseniai gavau paštu amoralų pasiūlymą, kuris privertė mane jaustis tarsi šiukšle. Viskas, ko aš noriu, yra dirbti savo mylimą darbą. Nesvarbu, ar tai būtų futbolas, ar žurnalistika, visi turi gerbti žmogaus pasirinktą gyvenimo kelią“, – vėliau sureagavo F. Colombo.

Anksčiau modelio darbą dirbusi moteris nuo 2014 metų oficialiai teisėjauja brazilų aukščiausioje vyrų futbolo lygoje, tačiau jai nėra lengva.

„Brazilijos stebuklu“ žurnalistų „pakrikštytos“ F. Colombo sprendimai futbolo aikštėje buvo taip kritikuojami ir diskutuojami, kad šalies futbolo federacija kuriam laikui jos neleido į aikštę. Prieš pora metų F. Colombo tapo FIFA teisėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)