Rezultatyviausias visų laikų Urugvajaus rinktinės futbolininkas L. Suarezas buvo vienintelis žaidėjas, kurio smūgis baudinių serijoje nepasiekė tikslo. „Barcelonos“ žvaigždės klaida buvo lemtinga – ji ir atvėrė Peru kelią į pusfinalį.

Peru rinktinės vartininko Pedro Gallese įveikti nesugebėjęs L. Suarezas iškart po pralaimėtos baudinių serijos apsipylė ašaromis, užsidengė veidą marškinėliais ir turėjo būti nuramintas komandos draugų.

„Luisas yra palūžęs. Jis pramušė lemtingą baudinį, tačiau toks yra futbolas ir toks yra gyvenimas. Kartais laimi, o kartais pralaimi. Praeityje esame laimėję turnyrą, o dabar turime susitaikyti su tuo, jog iškritome“, – po mačo sakė Urugvajaus rinktinės puolėjas Edisonas Cavani.


Susikrimtęs L. Suarezas po rungtynių sulaukė draugo paramos. Socialiniame tinkle „Instagram“ jo nuotrauka pasidalino buvęs bendraklubis Neymaras.

„Kelkis, broli. Tu esi puikus. Myliu tave, bičiuli“, – rašė kartu su L. Suarezu Barselonoje rungtyniavęs brazilas.

Urugvajaus nacionalinė komanda akistatoje su Peru dominavo, tačiau niekaip nesugebėjo pasižymėti. Urugvajiečiai net 7 kartus atsidūrė nuošalėje bei 3 kartus pasiuntė kamuolį į vartus, tačiau įvarčiai dėl taisyklių pažeidimų įskaityti nebuvo.

Peru pusfinalyje susitiks su Čile. Kitame pusfinalyje ginklus surems Brazilija ir Argentina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)