DELFI primena, kad V. Lipkevičius ir D. Poškaitytė susituokė 2015-aisiais birželio 14-ąją dieną Vilkijos Šv. Jurgio bažnyčioje. Po vestuvių nuotaka pasirinko vyro pavardę ir tapo Lipkevičiene.

Kaip savo meilės dieną DELFI teigė V. Lipkevičius, pora norėjo paprastų, tačiau kokybiškų vestuvių, geriausių draugų ir artimųjų apsuptyje.

„Vestuvių planavimu daugiausiai rūpinosi mano žmona, o pats planavimas užtruko apie vienerius metus. Viskas vyko apgalvotai, be streso“, - kalbėjo krepšininkas.

Nuotaka šiai svarbiai šventei pasirinko dizainerio Egidijaus Rainio sukurtą vestuvinę suknelę.

Pora susipažino dar besimokydami mokykloje. Tiek Vytenis, tiek Dovilė yra kilę iš to pačio Vilkijos miestelio, esančio netoli Kauno. Nors vienas kitą pažinojo seniai, tačiau tikino niekada nebendravę. Už pažintį Lipkevičiai turėtų būti dėkingi internetui, mat susirašinėjant vienas kitą pažino geriau. Pirmasis poros pasimatymas įvyko šokiuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)