Po šio pareiškimo vyko daug spekuliacijų apie jo ateitį, susijusių su „Porto“ ir „Leeds“ klubais, tačiau „Sky Sports Italia“ praneša, jog Italas ketina grįžti žaisti į Turiną. Nors tai dar nėra oficialu, bet derybos tarp Buffono ir „Juventus“ jau įsibėgėjo.


Skelbiama, kad 41-erių vartininkas į savo ilgametę komandą grįš su vos vienerių metų kontraktu ir turės kovoti dėl pirmojo vartininko vietos su šiuo metu pirmuoju numeriu žaidžiančiu Wojciechu Szczesny.

Tiesa, Italijos spaudoje minima, kad pats G. Buffonas nežada stpriai konkuruoti su lenku ir atsižvegdamas į savo vyresnį amžių, būtų patenkintas ir tekus sėdėti ant suolelio.

Taip pat neatmetama galimybė, kad sužaidus vieną sezoną ir pakeitus amplua, futbolininkas galėtų pasilikti klube ir po karjeros pabaigos, atliekant vaidmenį vadybos srityje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją