Kodėl jis slėpėsi nuo žmonių ir vengė viešumo?

„Aš tiesiog bijodavau žmonių. Jeigu reikėdavo man kažkur nueiti, pavyzdžiui, į parduotuvę, aš dažniausiai apsimetinėdavau, jog kalbu telefonu. Kad tik dėmesio neatkreipti, kad tik greičiau praeiti žmones, nes aš nieko nenorėjau matyti“, – sako žinomas vyras ir patikina žinantis, kas yra visiškas dugnas.

Andrius prisipažįsta – jo aplinkoje, kur mažai kas vartoja alkoholį, buvo labai gėda gerti. Todėl vis gerdavo vienas namuose, pasislėpęs.

Šiandien 35-erių dainininkas atrodo puikiai – jis daug sportuoja ir numetė net 25 kilogramus. Andrius neslepia, jog būtent sportas jam padėjo išlipti iš alkoholizmo liūno ir depresijos.

Šiuo metu dainininką Andrių Rimiškį gana dažnai galima sutikti Palangoje – jis ne tik su šeima gyvena pajūryje, bet ir vėl pradėjo intensyviai koncertuoti – Andrius negali atsidžiaugti, kad koncertai jau suplanuoti visai vasarai.

Sunkią depresiją išgyvenęs Andrius Rimiškis

Praeiviai Andrių atpažįsta iš karto, nors jis ilgą laiką buvo dingęs iš viešumos. Andrius šiandien pirmą kartą papasakos, kaip atrodė jo gyvenimas pastaruosius aštuonerius metus, kodėl jis metė dainininko karjerą ir ką tuo metu veikė.

Šiandien 35-erių dainininkas atrodo puikiai – jis daug sportuoja ir numetė net 25 kilogramus. Andrius neslepia, jog būtent sportas jam padėjo išlipti iš alkoholizmo liūno.

„Tai ačiū Dievui, kad mano sveikata leido man dar kažkaip atlaikyti, nes 8 metus kiekvieną dieną gerti, tai čia sveikatos kiek reikia turėti. Tai va, matyt aš turėjau. Duok Dievuli, kad man tai neatsirūgtų labai“, – sako Andrius.

Andrius išgarsėjo prieš 14 metų tuomet itin populiariame televizijos realybės šou „Kelias į žvaigždes“. Iš Južintų kaimo kilęs Andrius papirko publiką nuoširdumu bei paprastumu, ir projekte išplėšė pergalę. Vos per kelis mėnesius Andrius iš neturtingo kaimo jaunuolio tapo visų graibstoma žvaigžde ir per mėnesį uždirbdavo po 10 tūkstančių eurų, kas tuomet buvo didžiuliai pinigai.

Andrius Rimiskis su žmona Vaida ir dukromis

Prieš dešimt metų Andrius buvo pačiame populiarumo pike ir neslepia – uždirbo tiek, kad nežinojo kur dėti iš koncertų gaunamus honorarus. Tuomet jam kilo mintis, kad investavimas į statybų verslą atsipirks labiausiai, ir garantuos šeimai puikią ateitį. Tačiau išėjo priešingai – po kelių nesėkmių Andrius įklimpo į tokias skolas, kad jau ne vienerius metus jas moka ir varsto teismų duris.

„Viskas buvo prarasta. Gyvenimas prasidėjo ne tik kad nuo nulio, bet ir žemiau nulio. Ir tas nieko neturėjimas, visko atėmimas, sąskaitos areštuotos, teismų maratonai – jaunam žmogui tai yra pakankamai didelis smūgis, kai tu turi viską ir staiga tu nieko neturi“, – sako Andrius.

Kad pragyventų, Andrius pradėjo dirbti pačius įvairiausius darbus – buvo projektų vadovu vienoje statybinėmis medžiagomis prekiaujančioje įmonėje, sporto klubo direktoriumi, net kariuomenės savanoriu. Tačiau galiausiai suprato – niekur taip gerai neužsidirbs, kaip scenoje.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – naujas interviu su gerai žinomu, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiu žmogumi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (105)