Kyšininkavimu įtariamas vyras netrukus po to užsienyje buvo užfiksuotas su kita politike Odesoje. Praėjus daugiau nei pusei metų, teismą pasiekė jo ir žmonos prašymas skirtis.

Žinią apie tai, kad su žmona Ieva Masiuliene suka skirtingais keliais DELFI patvirtino pats politikas.

„Galiu tik patvirtinti, kad tai yra tiesa, o daugiau nieko nekomentuosiu“, – tepasakė jis.

Pasiteiravus, kieno iniciatyva pradėtas skyrybų procesas E. Masiulis taip pat išliko lakoniškas ir atsiprašydamas nuo komentarų susilaikė.

Nepaisant to, yra žinoma, kad Vilniaus miesto apylinkės teismą pasiekė skyrybų prašymas. Nurodoma, kad pora santuokos nutraukimo siekia abiejų sutuoktinių bendru sutikimu.

Būsimame posėdyje matomos ne tik Masiulių pavardės, bet ir Raimondo Kurlianskio, kuris yra įvardijamas kaip suinteresuotas asmuo. Šmėžuoja ir „Swedbank“ banko pavadinimas.

Tikėtina, kad skyrybų byloje bus nagrinėjamas ir santuokoje įgytas turtas.

Ieva ir Eligijus Masiuliai susituokė 1998-aisiais metais, kartu jie augina dukrą ir sūnų.

Politikas jau kelis kartus pastebėtas laiką leidžiantis šviesiaplaukės moters draugijoje. Pora kartu jau rodėsi ir viešuose renginiuose.

Eligijus Masiulis su žmona
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (205)