Filmuotoje medžiagoje matoma, kaip Meghan Markle du kartus trumpam pasisuka kažką pasakyti, tad princas buvo priverstas paprašyti jos nusisukti.

Socialinėje žiniasklaidoje kalbama, jog Harry žmonai pasakė nusisukti ruošiantis giedoti himną, kuris pradėjo skambėti po kelių akimirkų. Tradiciškai karališkoji šeima skambant himnui žvelgia tiesiai į žmones.


„Jis jai sakė arba nusisukti arba žiūrėti į priekį, ir taip gal tris kartus“, – komentuoja vienas internautas.

Nepaisant to, vienas „Twitter“ naudotojas išsakė mintį, jog galbūt Harry Meghan galėjo pasakyti kažką kito, o galbūt jo žodžiai buvo skirti visai kitam šalia stovinčiam giminaičiui.

Minint karalienės Elžbietos II oficialųjį gimtadienį, Sasekso kunigaikštienė stovėjo savo vyro priekyje. Jos priekyje stovėjo princo Edwardo sūnus 11 metų Jamesas ir septynerių karalienės proanūkė Isla Phillips.


Vaizdo įrašo pradžioje matoma, kaip karališkoji šeima šnekučiuojasi tarpusavyje, o princas Harry nusisuka nuo Meghan, norėdamas persimesti keliais žodžiais su jam iš kairės stovinčiu giminaičiu. Netoliese jo stovėjo jo teta Sophie Wessex, pusseserė Louise Windsor ir princesės Eugenie vyras Jackas Brooksbankas. Netrukus, tarsi norėdama įsitraukti į pokalbį, į vyrą pasisuka ir Meghan. Pasikeičia jos kūno padėtis – moteris nusisuka nuo kamerų ir tūkstančių Bakingamo rūmų apačioje stovinčių žmonių.

Panašu, kad Sasekso kunigaikštienė bando kažką sakyti, tuo išprovokuodama trumpą princo atsakymą. Kiek sugrįžusi į pradinę poziciją, Meghan ir vėl linksta prie vyro. Tą akimirką Harry reikšmingai žvilgteli į savo senelę karalienę.

Prieš pat pradedant skambėti himnui, Meghan atsisuka į minią ir kameras. Socialinėje žiniasklaidoje akcentuojama, kad princo Harry žvilgsnis į karalienę buvo nebylus signalas, kad tuoj prasidės himnas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)