Didžiuliai soliniai koncertai planuojami birželio 22 d. Palangos koncertų salėje bei liepos 19 d. Trakų pilies kieme, rašoma pranešime spaudai.

Dar anksčiau talentinga moteris yra pranešusi, kad būsimuose koncertuose pristatys ir visai neseniai išleistą albumą „Mano vienintelis“, tačiau žada klausytojų nepalikti be naujienų. Viena tokių – visai neseniai pristatytas duetas kartu su „eurovizinininku“ Jurijumi.

„Man tai didelė garbė ir atsakomybė scenoje stovėti kartu su tokia talentinga moterimi kaip Inga. Džiaugiuosi, kad tiek Palangoje, tiek Trakuose galėsime atlikti bendrą mūsų kūrinį „Skirtingi pasauliai“. Labai laukiu šių koncertų“, – teigia Jurijus.

Naujuoju scenos partneriu džiaugiasi ir pati Inga. Jos teigimu, dvejuose koncertuose kūrinys „Skirtingi pasauliai“ gyvai nuskambės pirmą kartą.

„Duetai man labai patinka! Ir vasara patinka! Ir Jurijus! O ši daina, taip netikėtai gimusi, puikiai tinka ir jam ir man vasarai. Tai mudu sau patyliukais ruošiam kitokią versiją, nei skamba radijo stotyse. Laukiu susitikt ir pasimėgauti tuo“, – atvirauja moteris.

Bendras I. Jankauskaitės ir Jurijaus kūrinys „Skirtingi pasauliai“:

Neseniai DELFI TV studijoje viešėjusi I. Jankauskaitė papasakojo ne tik apie solinį pirmąjį savo albumą, bet ir apie kūrybinius planus ne tik muzikos srityje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)