Grynas oras, žali kalnai, puošti baltomis viršūnėmis ir puiki mylimojo draugija – viskas, ko reikia gerai kelionei. Tuo neabejoja ir pati Asta, kuri šios kelionės akimirkomis pasidalino savo socialiniuose tinkluose bei su DELFI skaitytojais.

„Nuostabios akimirkos iš kopimo į kalnus kelionės Šveicarijoje“, – trumpai kvapą gniaužiančias akimirkas, kuriose užfiksuotas gamtos grožis, komentavo ji.

Išskirtinė kelionė į kalnus susilaukė ypatingo internautų dėmesio. Komentatoriams pro akis neprasprūdo, kad pasakiški kadrai primena akimirkas iš filmo.

DELFI primena, kad pastaruoju metu A. Valentaitė yra gana reta viešnia Lietuvoje, nes ją Londone ilgam sulaikė mylimasis – britų verslininkas G. Manchesteris.

„Niekada nežinai, kas tavęs laukia, bet dabar tikrai džiaugiuosi ir mėgaujuosi gyvenimu. Manau, tai – vienas geriausių mano etapų“, – anksčiau yra sakiusi stilistė.

Užsienio žiniasklaidoje Glenas vadinamas technologijų inovatoriumi. Didžiojoje Britanijoje jis labiausiai žinomas kaip milijonierius, įmonės „Thunderhead“ įkūrėjas bei vadovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (184)