Sekmadienio rytą D. Trumpas pratrūko socialiniame tinkle „Twitter“: jis pareiškė, kad jo komentaras apie Sasekso kunigaikštienę buvo suklastotas.

„Niekada gyvenime nepavadinau Meghan Markle „šlykščia“, „bjauria“. Tai melagingų naujienų žiniasklaidos darbas, jie jau supranta, ką padarė. Bet ar @CNN, @nytimes ir kiti atsiprašys? Labai abejoju“, – parašė D. Trumpas.

Penktadienį prieš pirmą istorijoje Jungtinių Valstijų prezidento apsilankymą Jungtinėje Karalystėje „The Sun“ žurnalistai Baltuosiuose rūmuose ėmė iš jo interviu. Buvo paklausta, ar jis laukia susitikimo su karališkąja šeima.

Pareiškęs, kad laukia, kada susitiks su karaliene Elžbieta ir princu Charlesu, su kuriais jau tekę bendrauti ir anksčiau, D. Trumpas sulaukė ir dar vieno klausimo. Jo pasiteirauta, ar apgailestauja, jog nepabendraus su neseniai sūnaus susilaukusia Meghan Markle. Ji yra JAV pilietė, išgarsėjusi vaidmenimis Holivudo serialuose bei filmuose.

Dar 2016 metais princo Harry žmona jam nepagailėjo aštresnių komentarų.

„The Nighty Show“ su Larry Wilmore tuometinė serialo „Kostiumuotieji“ aktorė D. Trumpą pavadino nekenčiančiu moterų ir kurstančiu nesantaiką. Ji taip pat pareiškė, jog, jo pergalės rinkimuose atveju, persikraustys į Kanadą.

Išreiškęs viltį, jog nauja mama jaučiasi gerai, D. Trumpas pridūrė nežinojęs, kad M. Markle yra taip negražiai apie jį kalbėjusi.

„Tikrai nežinojau. Nežinojau, kad ji buvo tokia šlykšti“, – kalbėjo D. Trumpas, o pokalbis, be abejo, žurnalistų buvo įrašytas. Tad egzistuoja konkretus įrody

Kaip pabrėžia daug žiniasklaidos priemonių, D. Trumpas prieš tai panašiais epitetais rinkiminių debatų įkarštyje yra apibūdinęs ir savo politinę priešininkę H. Clinton.

Toliau per interviu prezidentas M. Markle pasakė ir gerų žodžių, argumentuodamas, kad labai smagu, jog Jungtinės Karalystės karališkoji šeima priėmė amerikietę.

„Esu tikras, kad jai puikiai seksis. Ji bus puiki. Labai puiki. Tikiuosi, kad taip ir bus“, – sakė D. Trumpas.

D. Trumpas į Jungtinę Karalystę trijų dienų vizito atvyksta birželio 3 dieną. Vizito metu jis vyks į Londoną ir Portsmutą, susitiks ir su karališkąja šeima.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)