„Tai netikėta, – vėliau kalbėjo 2012 metų olimpinis čempionas. – Lažybininkai sakė, kad dvikovos favoritas esu aš. Po nokdauno stengiausi išsilaikyti dar kelis raundus, tačiau laimėjo geresnis kovotojas. Pagarba Andy, o dabar man reikia judėti į priekį“.

Meksikiečių kilmės boksininkas A. Ruizas šokiravo pasaulį apsijuosdamas čempiono diržais.

Netikėtas rezultatas pakoregavo A. Joshua tikslus. Iki šiol laukiamiausia buvo jo dvikova su Deonay Wilderiu, nuo 2015 metų išlaikiusiu pasaulio čempiono diržą pagal WBC versiją.

Brito vadybininkas Eddie Hearnas patvirtino, kad su A. Ruizo komanda jau aptarta galimybė revanšui, kuris lapkritį ar gruodį turėtų vykti Didžiojoje Britanijoje.

Žiniasklaidoje taip pat užsimenama ir apie tai, kad A. Joshua nepaisė taip vadinamo garsiojo reperio Drake'o prakeiksmo. Sporto sirgaliai jau seniai pastebėjo, kad tie atletai ar komandos, kurias palaiko Drake'as patiria fiasko. Tokia reputacija nesutrukdė A. Joshua kovo 21 dieną nusifotografuoti su žinomu reperiu ir pridėti parašą apie ketinimą nutraukti prakeiksmą.

Anot sirgalių, net A. Joshua bokso įgūdžiai atrodė beverčiai prieš Drake'o prakeiksmą birželio 1 dieną dvikovoje su meksikiečiu. Reperio prakeiksmas skaudžiai suveikė NCAA krepšinio komandai „Kentucky Wildcats“, kuri nuo 2012 laimėto čempionų titulo nieko daugiau taip ir nepasiekė.

„Žalos“, anot sporto gerbėjų, Drake'as padarė ir tenisininkei Serenai Williams, kurios karjera nuo 2015 metų ėmė ristis žemyn.

Priminsime, kad pernai prieš garsiąją UFC dvikovą Las Vegase šalia Conoro McGregoro stovėjęs Drake'as netgi pozavo su airių vėliava. Po kelių dienų C. McGregoras patyrė vieną skaudžiausių pralaimėjimų karjeroje Rusijos atstovui Chabibui Nurmagomedovui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)