Brazilijos futbolo federacija paskelbė, kad kapitono pareigose Neymarą keičia jo komandos draugas Paryžiaus „Saint Germain“ komadoje, 36-erių Dani Alvesas.

Vienas iš tokio pareigų perskirstymo iniciatorių buvo vyriausiasis rinktinės treneris Tite.

Rinktinės kapitonu Neymaras išbuvo tik 8 mėnesius.

Manoma, kad įtakos tam turėjo toli gražu ne pavyzdinis Neymaro elgesys sezono Europoje metu.

Brazilas buvo nubaustas trijų rungtynių kvalifikacija Prancūzijos lygoje, nes po šalies taurės turnyro finalo buvo užfiksuotas jo susistumdymas su sirgaliumi.

Jis buvo sulaukęs ir UEFA bausmės už tai, kad po Čempionų lygos rungtynių tarp PSG ir „Manchester United“ nesusilaikė nuo aštrios kritikos arbitrų atžvilgiu.

Brazilijos rinktinė „Copa America“ turnyrą pradės A grupėje kartu su Peru, Bolivija ir Venesuela.

Iš viso šių metų Amerikos futbolo čempionate varžysis 12 komandų, tarp kurių svečių teisėmis atsidūrė 2022-ųjų pasaulio čempionato šeimininkė Kataro rinktinė ir Japonijos nacionalinė komanda.

Kataras B grupėje kovos su Argentina, Kolumbija ir Paragvajumi, o Japonija C grupėje susirems su Čile, Urugvajumi ir Ekvadoru.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)