Oficialiame poros „Instagram“ profilyje sekmadienį buvo paviešintas vaizdo įrašas, kuriame milijonai karališkosios šeimos gerbėjų gali išvysti 14 skirtingų vestuvių akimirkų.

Fotomontažą papildo „This Little Light Of Mine“ daina, skambėjusi praėjusiais metais, kuomet princas Harry ir Meghan išėjo iš Šv. Jurgio koplyčios Vindzoro pilyje kaip vyras ir žmona.


Poros „Instagram“ paskyrą seka net 8 mln. gerbėjų iš viso pasaulio, todėl naujausias jų įrašas buvo peržiūrėtas kiek daugiau nei 1 mln. kartų.

Prieš metus vykusi ištaiginga vestuvių ceremonija buvo tiesiogiai transliuojama ir Lietuvoje. Šiandien pora džiaugiasi vos kelių savaičių sūneliu Archie.

Porą sutuokęs Kenterberio arkivyskupas Justinas Welby sakė, kad būsimi jaunavedžiai buvo „labai sąmoningi“ ir „susitelkę“.

„Juos sieja gili meilė, ir tai yra nuostabu. Jie taip pat puikiai supranta vienas kitą ir vienas kitą palaiko, – kalbėjo arkivyskupas. - Tai matyti iš to, kaip jie reaguoja vienas į kitą, kaip jie rūpinasi vienas kitu.“

Ypač daug kalbų sklandė apie nuotakos suknelę. Ilgą laiką spėlioję smalsuoliai tik per vestuvines sužinojo, kad M. Markle pasirinko vilkėti prancūzų mados namų „Givenchy“ kurtą suknelę.

Po ceremonijos Harry ir M. Markle atvira karieta išvyko į vestuvių procesiją per Vindzorą. Dar prieš tai jaunavedžiai pozavo susirinkusiai miniai ir dovanojo bučinį.

Prisiminkite poros vestuvių akimirkas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)