Sveika, Ramune. Man 23 metai, tačiau, nepatikėsi, iki šiol dar nesimylėjau. Tiesiog aš bijau moterų... Nežinau, kaip su jomis elgtis, kaip bendrauti. Jos man kaip kitas pasaulis. Bet, kaip sakoma, gamta šaukia. Nepagalvok, nesu koks „baisuoklis“. Merginos kreipia į mane dėmesį. Ir finansinė padėtis nėra prasta… Gal gali patarti, kaip elgtis pasimatymo metu, ką turiu žinoti, bendraudamas su mergina?

Sveikas. Tau tikrai nėra ko bijoti. Merginos tokios pat jautrios, kaip ir visi žmonės. Žinoma, bendraujant su mergina, kai kuriuos svarbius dalykus verta žinoti. Taigi elgesio taisyklės vyrams, einantiems į pirmąjį pasimatymą:

1. Prieš susitikimą, nors ir tarėtės prieš keletą dienų, paskambink merginai bent keturias valandas iki sutarto laiko. Turi nusiųsti jai žinutę ar skambtelėti, kad patvirtintum jūsų susitarimą. Merginos dažnai nerimauja, kad bus apgautos ir savisaugos tikslais dažnai turi kitų alternatyvių planų. Tad paskambinęs, apsidrausi, kad neliktum "ant ledo".

2. Gerai parink susitikimo vietą ir apgalvok susitikimo pradžią. Pirmasis pasimatymas turėtų būti arčiau jos, o ne tavo namų. Jei eisite į kavinę, gali iš anksto rezervuoti staliuką, ypač jei tai populiari vieta. Pasimatymo nuotaika juk gali būti sugadinta klajojant po šaltą miestą ir ieškant, kur galėtumėte prisėsti. Ateiti turėtum tiksliai sutartu laiku arba net šiek tiek anksčiau. Jei sutarėte, kad ją paimsi iš namų, būtinai atidaryk mašinos dureles. Taip parodysi, kad gerbi moterį.

3. Per pirmąjį pasimatymą neturėtum labai išlaidauti, nes merginai gali pasirodyti, kad stengiesi „sublizgėti“, pademonstruoti, koks esi "krūtas". Be to, ji gali pagalvoti, kad esi beviltiškas kvailelis, savo pinigais siekiantis dėmesio. Ji tuo ir pasinaudos. Tačiau būtinai palik "padorius" arbatpinigius - 10 procentų sąskaitos yra minimumas. Atmink, tai moterims yra svarbu.

4. Būtinai atkreipk dėmesį, kaip ji atrodo, pagirk jos išvaizdą. Merginos paprastai daug laiko skiria makiažui, manikiūrui, šukuosenai ir t.t. Todėl joms svarbu, ar vaikinas šias pastangas mato.

5. Nepersistenk girdamas ir sakydamas komplimentus. Užteks kelių nuoširdžių pastebėjimų. Jie turėtų būti „nenuvalkioti“: jei pasakysi, kad tau patinka jos akys ar šypsena, šiuos žodžius ji, ko gero, bus girdėjusi daug kartų. Verčiau pagirk jos eleganciją, gerą skonį, išskirtinį sugebėjimą išsirinkti geriausią patiekalą ar gėrimą.

Tęsinį skaitykite rytoj.

Klausk Ramunės: seksas@15min.lt