Per komandų apšilimą prieš rungtynes tiesioginiame eteryje prie aikštės dirbusi M. Benavent turėjo nutraukti savo kalbą, nes iš Londono „Arsenal“ stovyklos atskriejęs kamuolys pataikė žurnalistei į galvą ir ši sukniubo.


Kai M. Benavent dingo iš kadro, kamera rodė aikštės vaizdą ir tuomet buvo greitai persijungta į studiją.

Vėliau ji vis dėlto sugebėjo sugrįžti į eterį ir tęsti savo darbą, o savo socialinio tinklo paskyroje rašė, kad nėra nieko, ko nepagydytų vienas vaistas nuo galvos skausmo ir pasiūlė savo paslaugas į atakuojančio saugo poziciją.

Gegužės 29 dieną Baku vyksiančiame Europos lygos finale futbolo gerbėjai matys Londono derbį – susigrums „Arsenal“ ir „Chelsea“.

Ketvirtadienį „Arsenal“ 4:2 išvykoje nugalėjo „Valencia“ ekipą (bendras rezultatas 7:3), o „Chelsea“ namie sužaidė lygiosiomis 1:1 (bendras 2:2) su Frankfurto „Eintracht“ ir pergalę iškovojo po 11 m baudinių serijos.

Angliškas finalas vyks ir UEFA Čempionų lygoje, kur susigrums „Liverpool“ ir „Tottenham Hotspur“ komandos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)