Sveika, Ramune. Man labai patinka vienas vaikinas. Jis taip pat, atrodo, yra manimi susidomėjęs, bet ne taip, kaip man norėtųsi. Aš norėčiau dažniau susitikti, nueiti kur nors kartu, bet jis retai pakviečia. Gal dėl to, kad yra drovus. Ar nebūtų per daug įžūlu, jei aš pati jam pasiūlyčiau ką nors drauge nuveikti?

Sveika. Galbūt pasirodysiu senamadiška, bet manau, kad net ir droviausias vaikinas, jeigu jam mergina tikrai patinka, paprastai parodo tai ir bando jos siekti. Vaikino susidomėjimas negali augti, jei mergina yra pernelyg atkakli ir rodo labai daug iniciatyvos, siekdama užmegzti artimus santykius. Jei mergina siekia vaikino atkakliau, nei jis jos, vaikinas ima mažiau stengtis. Spėju, kad to nenorėtum.

Nelauk skambučio

Mano pirmas patarimas: neleisk laiko tuščiai, laukdama jo skambučio. Pripildyk savo gyvenimą įvairia veikla, pomėgiais, daugiau bendrauk su draugais ir artimaisiais, megzk naujas pažintis. Vaikinus traukia merginos, kurių gyvenimas yra nenuobodus, turtingas įspūdžių ir kurios savo užpildytame tvarkaraštyje atranda laiko pasimatymams. Be abejo, jeigu jauti, kad jis tavimi susidomėjęs, jam bus malonu, jei tu paskambinsi pirma. Tačiau nesiūlau tau pirmai jo kviesti į pasimatymą. Tu tiesiog gali paskambinti, norėdama pasidalinti savo įspūdžiais apie ką nors.

Prašyk pagalbos

Jei visgi tu nebegali laukti, kol jis ką nors pasiūlys tau, geriausiai būtų paprašyti jo kokios nors pagalbos. Pavyzdžiui: "Gal galėtum šį savaitgalį padėti man nusipirkti DVD grotuvą, nes aš nelabai ką apie tai išmanau?" Arba "Gal galėtum padėti man pakabinti nuotraukas mano kambaryje" ir pan. Taip jis nesijaus persekiojamas. Be to, vaikinams patinka būti naudingiems. Ir būtinai padėkok jam už pagalbą. Kai vaikinai jaučia dėkingumą už tai, kad pasitarnavo, tai dažniausiai dar labiau padidina trauką tai merginai.

"Įjunk" kerus

Galų gale ir tau bus maloniau, jei vaikinas tavęs ieškos, kvies, siūlys, o ne tu rodysi tokią iniciatyvą. Taigi "įjunk" visus savo moteriškus kerus ir būk kantri.

Klausk Ramunės: seksas@15min.lt