Pasvalio senovinės technikos klubo „Retrobroliai“ prezidentas Rolandas Kripaitis akcentuoja, kad šiemet laukia nemaža staigmena. Keičiasi iki šiol įprasta buvusi renginio tvarka, tad dalyvių susitikimo vieta gegužės 4 dieną bus ne Pasvalys, kaip buvo įprasta, o Joniškėlis, skelbiama pranešime žiniasklaidai.

Automobiliai, motociklai, kita judanti technika rikiuosis prie vieno didžiausių Lietuvoje Karpių dvaro. Dalyvių registracija prasidės nuo 11 val. Teigiama, kad čia pat, greta dvaro, bus surengtas teatralizuotas Joniškėlio istorijos pristatymas, o dalyvių lauks ir vaišės.

Apie 15 val. senovinės technikos kolona iš Joniškėlio pajudės į Pasvalį.

Senovinės technikos paradas, kurio metu bus demonstruojama įvairi senovinė technika, vyks pagrindinėmis Pasvalio gatvėmis. Vėliau dalyviai atvažiuos vieną didžiausių ir gražiausių Lietuvos parkų – senąjį Pasvalio miesto parką, kuriame pasvaliečiai ir svečiai galės iš arti apžiūrėti unikalius automobilius, motociklus, kitokią techniką. Vakare, teigia renginio organizatoriai, laukia ne tik įvairios pramogos, bet ir muzikinis koncertas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)