Kovą M. Farah buvo išvykęs į treniruočių stovyklą Etiopijoje, kur ruošėsi sekmadienį vyksiančiam Londono maratonui.

Somalyje gimusi Didžiosios Britanijos žvaigždė teigia, kad kovo 23 d. – per savo 36-ą gimtadienį – grįžęs į viešbučio kambarį jis pasigedo vertingų daiktų ir apvalios sumos grynaisiais.

Anot 5000 ir 10000 metrų distancijose praeityje blizgėjusio bėgiko, dingo žmonos dovanotas laikrodis, du mobilieji telefonai ir maždaug 3 tūkst. eurų įvairiomis valiutomis.

Istorija įdomiausia dėl to, jog viešbutis, kuriame gyveno M. Farah, priklauso dukart 10000 metrų bėgimo olimpiniam čempionui H. Gebrselassie.

Dešimtmečiu vyresnį lengvaatletį iš Etiopijos M. Farah apkaltino nenoru talkinti aiškinantis vagystę.

H. Gebrselassie neliko skolingas ir ne tik pavadino kolegos kalbas pramanais, bet ir nusprendė kontratakuoti.

Anot 27 pasaulio rekordus per karjerą pagerinusio afrikiečio, M. Farah skundas dėl vagystės nepasitvirtino. Maža to, H. Gebrselassie tikino, jog jo valdomame viešbutyje M. Farah sukėlė dar vieną incidentą, treniruoklių salėje užsipuolęs kitus svečius.

„Mo susiginčijo su kitu sportininku, trenkė ranka ir spyrė jam. Įsikišti bandė užpultojo žmona, bet ji taip pat gavo Mo smūgių. Apie šį įvykį buvo pranešta policijai, turėjau asmeniškai įsikišti, kad Mo nesulauktų rimtesnių problemų“, – pasakojo buvęs Etiopijos lengvosios atletikos federacijos prezidentas.

H. Gebrselassie pridūrė, jog garsusis svečias paliko neapmokėtą 3 tūkst. JAV dolerių viešbučio sąskaitą.

Anot jo, dėl tariamos vagystės mėnesiui buvo sulaikyti penki viešbučio darbuotojai, kurie galiausiai paleisti į laisvę panaikinus įtarimus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)