Kaip ir Sasekso kunigaikščio ir kunigaikštienės, kurie susituokė 2018-ųjų gegužės 19-ąją, vedybų atveju, ledi Gabriella prie altoriaus eis Vindzoro pilyje esančioje Šv. Jurgio koplyčioje. Tai populiari karališkųjų vestuvių vieta: spalį čia vienas kitam amžiną meilę prisiekė princesė Eugenie ir Jackas Brooksbankas.

Ledi Gabriella, 38-erių Kento princo Michaelo, vieno iš karalienės Elžbietos II pusbrolių, duktė šiuo metu yra 51-oji eilėje į sostą (gimus Harry‘io ir Meghan kūdikiui, ji smuktels viena pozicija žemyn). Ledi Gabriella seks Meghan ir Harry‘io pėdomis: jos vestuvių puota vyks Frogmoro rezidencijoje.

Tačiau šįkart šventė vyks ne vakare, o po pietų – reikia tikėtis, taip nutarta todėl, kad mažasis (arba mažoji) Sussexas, kuris šį pasaulį gali išvysti bet kurią dieną artimiausiu metu, vakare nenuvargtų. Meghan ir Harry‘is neseniai persikėlė į savo naujuosius namus – netoliese esantį Frogmoro kotedžą.

Ledi Gabriellos vestuvių ceremonija ir puota bus mažesnė ir jaukesnė nei didžiuliu šurmuliu pasižymėjusios Meghan ir Harry‘io jungtuvės.

Ledi Gabriella Windsor ir Thomas Kingston

„Tai bus privačios vestuvės, skirtos šeimai ir draugams“, – anksčiau „People“ sakė šaltinis iš Bakingamo rūmų ir pridūrė, kad šįkart nebus jokių važiavimų karieta ar visuomenei skirtų vaizdų prie pilies. Taip pat tikėtina, jog žiniasklaida turės tik minimalią prieigą prie vedybų informacijos: vienintelės paskelbtos poros ir vestuvių šventės nuotraukos bus vaizdai, kuriuose užfiksuota, kaip jiedu išeina iš koplyčios.

Kol kas nepatvirtinta, ar karalienė dalyvaus vestuvėse, tačiau Gabriellos (arba Ellos, kaip ją vadina bičiuliai) brolio lordo Freddie Windsoro vestuvėse 93-ejų monarchė nedalyvavo. Tiesa, tos vestuvės nevyko vienoje iš jos rezidencijų, o šįkart karalienė ir princas Philipas bus rezidencijoje Vindzoro pilyje, tad jie gali apsilankyti šventėje.

Kadangi princas Williamas yra Anglijos futbolo asociacijos prezidentas, jis paprastai dalyvauja FA taurės finale, kuris šiemet rengiamas gegužės 18-ąją. Praėjusiais metais jis praleido žaidimą, mat buvo jaunesniojo brolio princo Harry‘io pabrolys, bet tikėtina, kad šiemet princas praleis vestuves ir mėgausis futbolu.

Meghan ir Harry‘is tuo metu, kai vyks vestuvės, sūpuos savo pirmagimį, tačiau, kadangi šventė vyks šalia namų, jiedu gali ir dalyvauti.

Kokių dar karališkosios šeimos narių galima tikėtis? Princesė Eugenie gali sugrįžti į savo vestuvių vietą drauge su vyresniąja seserimi princese Beatrice ir tėčiu princu Andrew. Princas Edwardas ir jo žmona Vesekso grafienė Sophie gali būti įtraukti į svečių sąrašą, kaip ir princas Charlesas ir Camilla, Kornvalio hercogienė.

Ledi Gabriella, vyresnioji „Branding Latin America“ direktorė, ir T. Kingstonas, investavimo rizikingose rinkose specialistas, susižadėjo rugpjūtį. T. Kingstonas pasipiršo Sarke, nedidelėje Lamanšo sąsiaurio saloje prie Prancūzijos krantų.

Princas Michaelas ir jo žmona princesė Michael „džiaugiasi“ naujiena, pranešime sakė rūmai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją