Ant medaliono išraižyti romėniškas skaičius 11 ir žodžiai „Vienybė“, „Tarnystė“ bei „Išgijimas“.

„11 metų ir vis dar nebijau“, – prie fotografijos parašė reperis, kurio tikrasis vardas yra Marshallas Mathersas.

Praėjusiais metais jis nepamiršo paminėti ir jam itin svarbaus dešimtmečio blaivybės, šią progą jis prisiminė koncertuodamas Coachella festivalyje.

Anksčiau Eminemas yra pats atskleidęs, jog 2007 metais jis buvo perdozavęs narkotinių medžiagų ir vos nemirė. Atlikėjo teigimu, jis buvo atsidūręs visiškame dugne. Apie skaudžią patirtį vyras repavo albume „Revival“, kuris išleistas 2017 metais.

Dainoje „Castle“, kurią atlieka drauge su Skylar Grey, Eminemas rašo laiškus 23-jų dukrai Hailie Jade ir pasakoja, kaip vos nemirė padauginęs narkotinių medžiagų per jos 12-ąjį gimtadienį.

Kitoje dainoje, pavadintoje „Arose“, Eminemas tęsia šią temą ir siunčia dukrai atsiprašymą iš mirties patalo. Pabaigoje jis teigia tabletes išmesiantis į klozetą ir pradėsiantis naują gyvenimą.

2011 metais, duodamas interviu „New York Times“, atlikėjas pasakojo, jog vartodavo viską, kas tik pakliūdavo po ranka. Jo teigimu, pakeisti gyvenimą privertė vaikai – biologinė duktė Hailie bei dvi įdukrintos mergaitės Lainey ir Whitney.

„Kai išėjau iš reabilitacijos klinikos, man reikėjo numesti svorio, bet taip pat turėjau suprasti, kaip veikia blaivus pasaulis. Turėjau problemų su miegu, tad pradėjau bėgioti. Tai buvo tobula“, – sakė jis „Men’s Journal“ 2015 metais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)