Dokumentą pasirašiusieji KU rektorius Artūras Razbadauskas ir „Emerson Automation Solutions“ pardavimų direktorius Baltijos šalims bei Ukrainai Algirdas Čebatorius akcentavo, kad itin svarbu jaunimą kuo anksčiau sudominti inžinerinėmis specialybėmis, suteikiant galimybę susipažinti su šioje sferoje dirbančiais profesionalais, jų kelią lydinčiais iššūkiais, pasiekimais ir karjeros galimybėmis, atsiveriančiomis solidžiose verslo organizacijose, įgyvendinant ambicingus projektus.

„Bendradarbiavimo sutartis dėl STEAM centro vystymo - svarbus įvykis ir Lietuvos suskystintųjų gamtinių dujų (SGD) klasterio kontekste. Universitetas ir „Emerson“ yra labai aktyvūs šios platformos dalyviai, savo pavyzdžiu demonstruojantys tikrąją partnerysčių jėgą“, - Klaipėdos mokslo ir technologijų parko pranešime cituojamas jo plėtros vadovas Andrius Sutnikas.

Apie stiprėjantį bendradarbiavimą tarp KU bei globaliu mastu veiklą vykdančios verslo organizacijos liudija ir jau antrus metus iš eilės universitete organizuojama „Emerson Innovation Day“, kurios metu daug dėmesio buvo skirta aktualiausių skaitmenizacijos procesų apžvalgai.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją