Moteris su žurnalu „Žmonės“ pasidalino nauju savo pašaukimu. Ji ėmėsi kurti maudymukų liniją „Agla Pine“.

„Man būtinai reikėjo kažko, kad nuolat negalvočiau, kas vyksta mano gyvenime. Prireikė nemažai laiko atsigauti, bet nauja veikla, patyrimai ir besąlygiškas aplinkinių palaikymas padeda kiekvienam. Užmojai buvo dideli, degiau noru kuo greičiau sukurti eskizus, išsirinkti audinius ir pradėti siūti, tačiau greitai nusileidau ant žemės – niekas nevyksta taip sparčiai, kaip norėčiau, ypač Niujorke. Toje pačioje siuvykloje, kurioje su savo eskizais lankiausi, kolekcijų pavyzdžius užsako visame pasaulyje žinomi prekiniai ženklai, o ir kainos ten – kosminės, todėl gamybą perkėliau į Lietuvą. Tik pradėjusi verslą supratau, kad ne viskas taip paprasta, kaip iš pradžių atrodo“,– sakė jauna moteris.

Prieš trejus metus persikėlusi gyventi į Niujorką Eglė prisidėjo prie šiuolaikinės baleto grupės Balet next ir kartu sėkmingai rengė pasirodymus. Net likusi gyventi viena dideliame mieste ji kurį laiką nenutraukė mėgstamos veiklos.

„Tačiau greitai supratau, kad gerai atlikti dviejų darbų vienu metu nepavyks, todėl pasirinkau kurti maudymosi kostiumėlius. Atvirai pasakius, prasidėjus skyryboms šokti tapo per sunku emociškai. Kūnas nebeklausė, apėmė apatija...Pradėjo kilti klausimų ar scenos man vis dar reikia. Nesakau, kad negrįšiu prie puantų, – juk šokau daugybę metų, bet gyvenimas nestovi vietoje ir pokyčiai neišvengiami“,– kalbėjo ji.

Eglė mano, kad moterys ir be antros pusės pagalbos gali pasiekti labai daug, o žengti pirmą žingsnį galima ir sunkiausiu laikotarpiu.

„Beveik garantuoju, jeigu ne skyrybos, kažin ar būčiau ryžusis kurti pirmąją maudymosi kostiumėlių kolekciją. Anksčiau niekas labai neskatino siekti šios svajonės, gyvenimas tekėjo sava vaga, o jaučiausi gerai...Užtat dabar suprantu, kokia stipri šeimos ir artimiausių žmonių palaikymo galia, kokie nuostabūs žmonės mane supa!“,– žurnale „Žmonės“ minėjo Eglė.

Poros santuoka truko neilgai

DELFI primena, kad pora žiedus sumainė 2017-ųjų liepos 6-ąją, Lietuvos karaliaus Mindaugo karūnavimo dieną. Neilgai trukus pasigirdo kalbų, kad pora skiriasi, tačiau pats sportininkas ir jo žmona žinios netvirtino iki pat 2018-ųjų spalio pabaigos.

Vestuves atšoko ypatingoje vietoje

Tuomet Niujorko „Knicks“ klubo puolėjas M. Kuzminskas ir E. Andreikaitė vestuves Senojoje Varėnoje surengė po šešerių metų draugystės. Pora susižadėjo po penkerių metų, 2016 metų liepą.

Tuoktuves Senojoje Varėnoje krepšininkas pasirinko neatsitiktinai – čia, netoli Varėnos, vienkiemyje, yra įsikūrusi jo močiutė, kurią jis lanko kiekvienų vasaros atostogų metu. Vestuvių dieną Senosios Varėnos bažnyčią dekoratorės išpuošė dirbtinių baltų gėlių žiedais, nutiesė raudoną kilimą.

Vos atvykus nuotakai, apsaugos darbuotojai užvėrė bažnyčios duris. Santuoka vyko tik artimiausių kolegų bei draugų rate. Po ceremonijos jaunuosius, išeinančius iš bažnyčios, svečiai pasitiko žerdami baltų rožių žiedlapius. Bažnyčios tvoros vartus uždarę apsaugos darbuotojai neleido žiniasklaidai iš arti įamžinti jų šventės akimirkų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (242)