Hitų „Planai“, „Ateities žmogus“, „Ne gėda jaust“ atlikėja, balandžio 8-ąją klausytojams pristatys naujausią singlą iš to paties pavadinimo solinio albumo „Virš vandens“. Ruošdamasi muzikinio video klipo ir dainos pristatymui, dainininkė žada ne tik papasakoti linksmas ir jaudinančias šio kūrinio įrašų istorijas, bet ir pristatyti kartu su ja dirbančius muzikantus bei atsakyti į visus gerbėjų klausimus.

„Tikiu, kad balandžio 8 diena taps ypatinga diena tiek man, tiek mano gerbėjams,“ – į premjeros vakarą kviečia Monique.

Netradicinė renginio vieta pasirinkta neatsitiktinai. „Virš vandens“ muzikinio video klipo autorius – žinomas jaunosios kartos režisierius Saulius Baradinskas. Kinematografiniai sprendimai ir netikėtumai geriausiai matomi dideliame kino teatro ekrane. O rezultatą visa kūrybinė komanda nori išvysti drauge su Monique premjeros svečiais bei išgirsti gyvas publikos reakcijas.

Šventinis vakaras vyks balandžio 8 d., 18 val. Multikino kino salėje, Ozo prekybos centre Vilniuje. Bilietas kainuoja vos 1 eurą, tačiau vietų skaičius ribotas.

Renginio tiesioginę transliaciją bus galima stebėti DELFI portale ir DELFI feisbuke ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)