Šešiskart Majamio turnyro nugalėtojas N. Džokovičius B. Agutui pralaimėjo ir sausį Katare vykusiame turnyre.

Serbas galingai pradėjo dvikovą, per 31 minutę laimėdamas pirmą setą 6:1, tačiau tuomet visas jo žaidimas subyrėjo.

Jo varžovas teigė, nusprendęs tuomet žaisti agresyviau ir išsiveržė į priekį antrame sete 5:4, kai dėl lietaus dvikova buvo nutraukta apie 40 minučių. Ispanas iniciatyvos neprarado ir vėliau – šventė pergalę.

„Jis yra solidus žaidėjas, tačiau neturėjau pralaimėti, – kalbėjo planetos reitingo lyderis. – Žaidžiau gerai, tačiau du ar trys vangūs geimai man kainavo pergalę“, – teigė N. Džokovičius.

Britų pajėgiausia raketė Kyle'as Edmundas skundėsi, kad žiūrovai jam trukdė dvikovoje su amerikiečiu Johnu Isneriu.

Lemiamais momentais minia šūktelėdavo „out“ po brito smūgių. „Jie šaukė kone po kiekvieno taško, o aš turėjau tai klausyti“, – sakė K. Edmundas, pralaimėjęs 6:7, 6:7.

Australas Nickas Kyrgiosas 6:4, 3:6, 2:6 pralaimėtoje dvikovoje su Brona Coričiumi pasižymėjo demonstratyviai sulaužydamas raketę. Jis buvo įspėtas dėl to, o vėliau dėl keiksmų žiūrovams dar ir neteko taško.

23 metų tenisininkas negailėjo kritikos ir teisėjui Gianlucai Moscarellai, kuris leido įsišėlti miniai: „Tu nieko dėl to nedarei, kol nepasakiau, kad padarytum. Atvirai, tavo darbas buvo siaubingas“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)