„Sudie“ bičiulei tarė ir žinomi rusų pramogų pasaulio atstovai, tarp kurių – Alexanderis Panayotovas, Kirillas Andreevas, Irina Saltykova, Anastasia Stotskaya, Vladas Topalovas, Larisa Dolina, Philipas Kirkorovas ir kt.

Atsisveikinant su J. Načialova visi susirinkusieji ją pagerbė plojimais, drąsesni šūktelėjo: „Bravo!“.

Garsenybė palaidota baltame karste su sidabriniais rėmais. Moters kapą papuošė gausios gėlių puokštės, kryžius.

DELFI primena, kad vos 38-erių dainininkę kankino nemažai ligų, kurių ji nesugebėjo įveikti. J. Načalova sirgo podagra, atlikėjai buvo sutrikusi inkstų veikla, o ji mirė nuo sepsio.

Remiantis gazeta.ru, J. Načialovos tėvas dukters mirties priežastimi įvardijo kraujo užkrėtimą. Gydytojai patvirtino, jog sepsis yra reali mirties priežastis.

Specialistai taip pat tikina, jog dainininkė jau buvo pratusi kęsti skausmą, todėl į medikus kreipėsi per vėlai.

Iki paskutinės minutės medikai negalvojo, kad viskas taip baigsis. Dainininkės gydytojas Vasilijus Šurovas atmetė ir versiją apie tai, kad Julijos mirties priežastis – drastiškas sulieknėjimas. Jis patikino, kad moters svoris buvo stabilus. Labiausiai J. Načalovą kankino podagra. Atlikėjai tekdavo kęsti pragarišką skausmą, kurį sukeldavo sąnarių uždegimas, be to, jos sąnariai tino.

„Nuo podagros žmonės nemiršta. Tačiau dėl ligos jos viena pėda buvo smarkiai deformuota, Julia net avėdavo specialiai praplatinto modelio batus, kad nespaustų kojos ir nesutriktų kraujotaka. Gal ji pakeitė batą, o šis pritrynė. Bet aš nemačiau jos kojos, kai ji atsigulė į ligoninę, todėl vienareikšmiškai tvirtinti negaliu“, – pažymėjo gydytojas.

Problema ta, kad Julija niekada nesiskundė, kentė skausmus ir toliau eidavo į sceną.

Gydytojas nemano, kad J. Načalova atsainiai žiūrėjo į savo sveikatą, nors ir buvo labai darbšti.

V. Šurovas mano, kad gydytojai padarė viską, kas jų jėgoms. Ir nėra aišku, ar dainininkę būtų išgelbėjusi skubi amputacija, ar ne. Iš pat pradžių ligos rimtumas nebuvo pakankamai įvertintas, Julija nesutiko, kad jai nupjautų koją, o sutikimą davė jau jos artimieji, kai ją ištiko koma.

Dainininkė ilgai nenorėjo, kad kas nors žinotų apie jos kančias, be to, ir tarp atlikėjų nėra priimta apie tai pasakoti. V. Šurovas jau anksčiau buvo patvirtinęs, kad dainininkei podagra – siekdamas paneigti gandus apie alkoholizmą.

Gydytojo teigimu, reikia tikrintis profilaktiškai, o pastebėjus, kad kažkas negerai, iškart kreiptis pagalbos ir neapleisti ligų.

„Julija sudegė kaip žvakė per tris dienas, o mirties priežastis – atsitiktinumas“, – kartoja V. Šurovas.

Žinią apie Maskvoje užgesusią dainininkės gyvybę viešai pranešė jos atstovė, aktorė Anna Isaeva, pasidalindama trumpa žinute socialiniame tinkle.

„Prieš valandą Julijos širdis nustojo plakusi“, – skelbė ji „Instagram“ tinkle.

Tiesa, ta pati atstovė dar kelios dienos prieš Julijos mirtį gerbėjus ramino ir žinią, kad jos sveikata pakibo ant plauko vadino gandais. Netrukus po to, kai dainininkės sveikata pablogėjo, A. Isaeva nusprendė nebeslėpti esamos situacijos ir pripažino, kad jos bičiulė yra itin sunkios būklės.

„Taip, tai tiesa, ji yra labai sunkios būklės. Prie jos ligoninėje nuolat budi tėvai“, – tuomet teigė A. Isaeva.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)