Šį sezoną rankinių tendencijos išties spalvingos ir įspūdingos. Atėjus į parduotuves norisi visko, nes visos atrodo fantastiškai – nuo mažų iki milžiniškų, nuo pintų iki grubios odos rankinių. Atrodo, norėdamas rastum rankinę kiekvienai progai. Tačiau apsikrauti irgi nesinori. Tad atidžiai domėjausi, kokie mados vėjai pūs šį sezoną ir dalinuosi su tavimi.

Mano TOP 5:

Rankinė-diržas

Viena populiariausių praėjusios sezono tendencijų, nepasitraukia iš TOP viršūnių ir šį sezoną. Pati tokią turiu ir galiu drąsiai pasakyti, kad jos super patogios. Ypač vasaros metu, festivalyje, paplūdimyje ar einant pasivaikščioti, kai nenori apsikrauti, ji puikiai sutalpins tavo svarbiausius daiktus – telefoną, piniginę, akinius nuo saulės ir lūpų dažus.

Juoda grįžta

Tai ta rankinė, kurią galėsi nešioti metų metus. Į ją verta investuoti daugiau, pirkti aukštesnės kokybės, geresnės odos ir išdirbimo. Geriausia rinktis modelį, kuris tau labiausiai tinka ir patinka, tokį, kurį galėsi nešioti ne vieną sezoną. Todėl geriausia rinktis klasikinį stilių, su nedaug detalių.

90-ieji

Jei ieškai rankinės, tinkamos vakarėliams, tokios, kuri tiktų prie vakarinės suknelės – šios būtent tokios. Nedidelės, su trumpa rankena, kuri dažniausiai yra nusegama. Ryškios, žaismingos, primenančios 90-tuosius. Man jos – tobulos.

Pintos

Tai – tobuliausia rankinė vasaros atostogoms. Man jos visos primena paplūdimį, gerą orą ir jūrą. Puikiai tinka susidėti daugiau daiktų. Jos atrodo fantastiškai prie lininių marškinių ir švelnių vasariškų tonų.

XXL

Rankinės toms, kurios mėgsta su savimi nešiotis pusę gyvenimo. Ypač toms, kurios turi vaikų, juk visos suprantame, kiek daiktų reikia turėti su savimi. Todėl šios XXL dydžio rankinės ne tik bus praktiškas pasirinkimas, bet ir atrodys fantastiškai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)