Apie septynerius metus didžiulis dviejų aukštų pastatas priklauso „Kauno grūdų“ bendrovei. Jie pastatą nuomojo „Laukinių vakarų salūno“ įkūrėjams, tačiau ne vienerius metus muštynėmis ir skandalais skambėjęs klubas nuo rudens uždarytas. Vos sulaukusi rugsėjo pradžios, „Kauno grūdų“ kompanija nusprendė, kad laikas ieškoti kito pastato valdytojo.

„Šis pastatas mums priklauso nuo 2012 metų. Pastatų nuoma nėra mūsų pagrindinė komercinė veikla, todėl ir priimtas sprendimas jį parduoti“, – sako Sandra Vičienė, įmonės ryšių su visuomene specialistė.

Ar „Laukinių vakarų salūno“ įkūrėjai dar turi vilčių vėl atsidaryti vasarą, DELFI to sužinoti nepavyko. Oficialiai nurodytu telefono numeriu atsiliepė moteris, kuri patikino, kad ji negalinti duoti vadovų kontakto.

„Negaliu duoti jokio numerio. Klubas uždarytas. Mano numeris yra paliktas, kad galėčiau atsiliepti ir pasakyti, kad „laukiniai“ („Laukinių vakarų salūnas“, – DELFI past.) nedirba ir yra parduodami“, – paaiškino nurodytu telefonu atsiliepusi moteris.

Nuo klubo atidarymo pradžios policiją šią vietą puikiai žinojo, gaudavo šimtus iškvietimų. Palangos valdžia ne kartą bandė apriboti prekybą alkoholiu, tačiau įmonės vadovai apeidavo draudimus – vos sulaukę draudimų, perregistruodavo įmonę ir vėl gaudavo reikiamus leidimus. Iki ryto veikiantis baras pritraukdavo įvairių lankytojų. Įsilinksminę vyrukui neretai į darbą paleisdavo kumščius.

Palangos savivaldybės taryba rugsėjį vėl apribojo naktinę prekybą alkoholiu ir nusprendė, kad „Laukinių vakarų salūnas“ alkoholiu galės prekiauti iki 1 valandos nakties.

Nuo 2015 metų policija prie šio klubo tai dėl triukšmo, tai dėl muštynių. Jau patys pirmi metai klubui buvo išties neramūs: gauti 278 pranešimai, iš jų 223 – dėl viešosios tvarkos pažeidimų. Nors 2018 metais užfiksuota jau ne šimtai, o kelios dešimtys pranešimų, „Laukinių vakarų salūnas“ vis dar pirmavo pažeidimų skaičiumi.

Pastato valdytojai nurodo, kad pardavimo kaina yra 890 000 eurų. Pirkėjas gautų ne tik dviaukščio klubo patalpas: sovietmečiu buvęs kino teatro pastatas pirkėjui atitektų su priestatais.

Nurodoma, kad bendras pastato plotas - 852,37 kv.m. plius priestatai. Patalpos išsidėsčiusios per du aukštus. Pastatui nuomojamas žemės sklypas - 22,95 a., išnuomotas iki 2046.03.27.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (158)