Kadangi unitazo valymą vargu ar galima vadinti maloniu ir įkvepiančiu darbu, išradingi žmonės stengiasi sugalvoti įvairiausių būdų, kaip jo išvengti.

Vienas iš būdų yra toks paprastas, kad net nereikės nieko naujo pirkti – naudosite tai, ką praktiškai kiekvienas turime savo vonioje. Tūbelė bet kurios, net pačios pigiausios dantų pastos padės ilgam išsaugoti švarą ir gaivą tualete. Svarbiausia, kad pasta būtų su mentoliu.

Jums prireiks pastos tūbelės ir adatos – pradurkite tūbelėje kuo daugiau skylučių ir įdėkite ją į vandens bakelį. Dabar kaskart nuleidus vandenį unitazas kvepės gaiva, pasta jį netgi šiek tiek dezinfekuos.

Toks namų sąlygomis pagamintas gaiviklis kainuoja pigiau nei keičiamos kvepiančios kapsulės, pastos užteks ilgam, jums nereikės net rankų teptis.

Beje, dantų pasta ir šepečiu galima netgi iššveisti unitazą. Kalbama, kad tokiu būdu galima netgi įveikti įsigėrusias ar priskretusias dėmes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (119)