Neseniai DELFI pasiekė skaitytojo siųsta nuotrauka, kurioje – dvyliktoje klasėje besimokantis Lietuvos atstovas šių metų Izraelyje vyksiančioje „Eurovizijoje“ Jurijus Veklenko. Žinomas vyras prieš beveik dešimtmetį atrodė visiškai kitaip. Na, o nuotraukai pasirodžius ir internete gerbėjai netruko pastebėti, jog, jei prie nuotraukos nebūtų parašyta jo pavardė, vargu ar pavyktų jį pažinti.

Jurijus Veklenko

Laimėjęs nacionalinę atranką DELFI TV konferekcijos metu J. Veklenko taip pat sakė, kad išvaizda nėra svarbesnė už talentą. Klausiamas apie sportą, kuriuo jis taip pat aktyviai užsiima, žinomas vyras neslėpė, kad tai reikalinga ne išvaizdai tobulinti, o išlaikyti susikaupimą ir turėti tikslią dienos rutiną.

Klaipėdoje gimęs, augęs ir mokęsis J. Veklenko būtent uostamiestyje ir pradėjo žengti pirmuosius žingsnius scenoje. Tiesa, muzikos mokyklos jis taip ir nebaigė. Balsingą vaikiną jau tada pastebėjo, tačiau didžioji sėkmė jo laukė tik persikrausčius į Vilnių ir pradėjus dirbti čia. Žinoma, ne viskas iš karto, tačiau įdedant daug darbo ir pastangų net ir drąsiausios svajonės tampa realybe.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (197)