Didelio susidomėjimo kasmet sulaukiantis DELFI teniso turnyras šiemet kvietė prisijungti šio sporto gerbėjus ir iš kitų Baltijos šalių.

Tai – jau aštuntasis DELFI teniso turnyras, kuriame kovojo vyrai, moterys bei mišrios komandos.

Skirtingai nuo klasikinių partijų, čia žaidžiama ne setais, o skaičiuojami laimėti geimai per valandą. Būtent tiek trunka viena partija.

Sekmadienį vyko lemiamos kovos dėl medalių – pusfinaliai ir finalai.

„DELFI teniso turnyras – laukiama šventė teniso mėgėjams Lietuvoje. Šiemet pagalvojome, kodėl negalime pasinaudoti proga pakviesti savo jėgas išmėginti ir žmones iš kitų Baltijos šalių? Tikimės, kad tarptautiniu tapęs renginys jo dalyviams bus dar labiau intriguojantis ir suteiks dar daugiau gerų emocijų“, – sakė DELFI rinkodaros vadovas Irmantas Matilionis.

Šis renginys kasmet pritraukia ir daug gerai žinomų žmonių Lietuvoje: jame yra dalyvavę žurnalistai Edmundas Jakilaitis, Monika Garbačiauskaitė-Budrienė, Andrius Tapinas, rašytojas Sigitas Parulskis, politikai Zigmantas Balčytis, Gediminas Kirkilas, Andrius Mazuronis ir daug kitų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)