„Dar būčiau pabuvusi Graikijoje, bet artėjo toks renginys, todėl nusprendžiau, kad verta grįžti“, – DELFI tuomet kalbėjo dainininkė, kuri buvo vos prieš dieną grįžusi į Lietuvą.

Pasiteiravus, kodėl į šį renginį nepavyko atvykti kartu su vyru, Vasha nedaugžodžiavo: „Nebūtų niekaip išėję – jis turi labai įtemptą darbo grafiką, treniruotes“.

Kalbos apie jos ir vyro santykius Gabrielės nestebina, nes ji pati nebijo viešumo. „Gal taip yra todėl, kad aš pati nevengiu to viešumo, pasijuokti iš savęs. Aš gana nemažai reiškiuosi socialinėje erdvėje ir nerodau savęs tik iš gražiosios pusės. Rodau viską. Manęs dažnai žmonės klausia, kodėl aš tai darau, kodėl viešinu tokį savo veidą. Tam yra paprastas atsakymas – man tai daryti patinka. Dabar yra toks pasaulis, kuomet dalis gyvenimo vyksta virtualioje erdvėje. Iš savo veiklos matau ir šiek tiek naudos, nes darausi sau reklamą“, – pasakojo pašnekovė.

„Aš niekada nereaguoju į neigiamus dalykus, o jeigu ir kažką pakomentuoju komentatoriams, tai ne todėl, kad man tai būtų skaudu, nes taip tikrai nėra, o dėl to, kad aš paprasčiausiai nemėgstu neteisybės. Esu nuoširdus žmogus, kuriam svarbu matyti tiesą“, – pridūrė ji.

Gabrielė Grygolaitytė-Vasha ir Reinaldas Rutkauskas

Pasiteiravus, ką ji mano apie jau kurį laiką sklandančius jos ir vyro skyrybų gandus, Vasha sako, kad tikrąją tiesą žino tik ji ir jos vyras.

„Žmonės taip kalba dėl tarp mūsų su vyru esančio atstumo. Dabar esu Lietuvoje viena, viena esu ir renginyje, tai gal ir vėl mane žmonės išskirs su vyru. Kažkurią dieną prie manęs prisikabino, nes aš buvau be žiedo, bet viskas yra gerai. Man tokios kalbos nėra svarbios. Svarbiausia, kaip jaučiuosi aš, nes žinau tiesą ir kokia ta realybė. O kas ką šneka, tai ne jų reikalas, o jei jau jiems įdomu – tegul gilinasi, ieško ar aš su žiedu, ar be. Mano vyrui tokios kalbos yra visiškai nesvarbios. Jis nėra tas žmogus, kuris eitų į viešumą ir kreiptų dėmesį į tai, kas yra kalbama. Jis nemėgsta dalinti interviu ir apskritai vengia viso to. Jam svarbiausia, kad aš jausčiausi gerai, o visa kita – nesvarbu“, – DELFI tikino dainininkė.

Paklausus, ką ji norėtų pasakyti neigiamus komentarus apie ją ar jos šeimą internete rašantiems žmonėms, Vasha nusijuokė: „Paskaitykite daugiau knygų ir paprasčiausiai žiūrėkite į gyvenimą“.

Nepaisant to, laidoje „KK2“ buvo teigiama, kad dainininkė su krepšininku R. Rutkausku skiriasi. Valentino dieną Vasha sutiko su dukrele ir be vyro. „Neminėsiu viena tikrai. Minėsiu su savo dukra“, – dar prieš Meilės dieną sakė ji.

G. Grygolaitytė-Vasha

Ronaldas ir Gabrielė susituokė tik prieš pusmetį, bet kartu gyveno jau porą metų. Vasha paskui vyrą keliavo į skirtingas užsienio šalis – ten, kur Ronaldas žaidė krepšinį. Pora atrodė kaip tvora, todėl skyrybos buvo netikėtos, buvo skelbiama LNK laidoje.

„O šiaip mano gyvenime yra viskas gerai“, – „KK2“ žurnalistams teigė dainininkė.

Dėl streso neteko svorio

Iškilmingoje ceremonijoje sutikta jauna moteris DELFI išsidavė, kad dėl pasikeitusio gyvenimo būdo ji bando ne atsikratyti, kaip daugelis kitų moterų, o priaugti svorio.

„Pastaruoju metu aš kaip tik stengiausi priaugti svorio dėl savo būklės, nes buvau labai stipriai sulieknėjusi. Pasikeitė gyvenimo būdas. Vyras yra užsienyje, o aš – Lietuvoje su vaiku viena visur. Turiu daug veiklos, nebėra to sėdėjimo ant sofos, todėl taip ir išėjo, kad kuo daugiau streso visokio, tuo labiau krito ir tirpo tie kilogramai.

Gabrielė Rutkauskienė-Vasha su šeima (Kristinos Kučinskaitės nuotrauka)

Žinoma, aš tuo džiaugiausi kurį laiką, kol neperlipau ribos. Viskas pasikeitė, kai po renginio, kuriame buvau, pamačiau savo nuotrauką, kad iš manęs absoliučiai nieko nebeliko – tik kaulai. Veidrodyje to nemačiau, bet nuotraukoje pamačiau, kad jau yra negerai“, – prisipažino ji.

Vasha neslepia, kad jau ilgą laiką sulaukdavo aplinkinių replikų dėl esą jau per liekno kūno sudėjimo.

„Nuolat tai girdžiu. Svarbiausia, kad aš pati gerai jausčiausi, o ką kiti šneka man nėra svarbu. Nesu iš tų, kurios drastiškai mestų svorį dėl to, kad tiesiog būčiau liekna, nes taip neva reikia. Man jau geriau apkūnesnė moteris, kuri atrodo sveikai, nei kaulų rinkiniai“, – tikino pašnekovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (142)