Nuo pat įkūrimo šiame neįprastame viešbutyje buvo apsistoję šimtai žmonių.

Viešbutis yra vienas iš Verbeke skulptūrų parko eksponatų. Šiame skulptūrų parke eksponuojami meno kūriniai iš privačios Geerto ir Carlano Verbeke-Lensų kolekcijos.

Savo forma viešbutis imituoja storąją žarną: išangės srityje stovi dvigulė lova, o kitoje pusėje yra sfinkteris. Viešbutyje dar yra vonios kambarys ir stalas.

Viešbučio forma anatomiškai teisinga, tačiau „storoji žarna“ gerokai padidinta, kad sutilptų visi reikalingi patogumai ir baldai. „Žarnos“ išorėje pavaizduotos išsipūtusios venos.

Keisčiausias pasaulyje viešbutis

„CasAnus“ pastatytas iš medžio, poliuretano putų ir stiklo pluoštu sutvirtinto poliesterio. Jame yra įvesta elektra ir vandentiekis. Statinio viduryje įrengtos durys, yra ir langų, nors naktį jame mažai natūralios šviesos.

Joepas Van Lieshoutas papasakojo „Vice“, kad šį viešbutį sukūrė norėdamas pavaizduoti žmogaus kūną kaip tobulą sistemą.

Svečiai, kurie svajoja apie unikalią patirtį, gali jame apsistoti vos už 120 EUR už naktį (dviems). Į kainą įeina pusryčiai ir bilietas į muziejų.

Pasaulyje yra ir daugiau keistų viešbučių, tokių kaip vienas viešbutis Japonijoje, kurio registratūroje dirba vien robotai, užprogramuoti kalbėti trimis kalbomis. Tokijuje esančiame „Ginza Hotel“ dirba tik humanoidai, kurie kalba anglų, kinų korėjiečių ir japonų kalbomis.

Neįprastų viešbučių yra ir Jungtinėje Karalystėje – pavyzdžiui, įrengtų buvusiuose kalėjimų pastatuose.

„HMP Bridwell“ Liverpulyje ir „Malmaison Hotel“ Oksforde dabar yra prabangūs viešbučiai, tačiau anksčiau čia buvo kalėjimų kameros.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)