Naujienų portalui DELFI su pačiu V. Alesium susisiekti nepavyko.

Incidentą, kuomet iš pradžių buvo sulaikytas apsaugos darbuotojų, V. Alesius transliavo socialiniame tinkle. Vincas bandė išsiaiškinti, už ką buvo sulaikytas, ėmė klausinėti apsaugininkų pavardžių, tačiau pastarieji tik prisistatė, tačiau nepaaiškino sulaikymo priežasties.

V. Alesius buvo sulaikytas tuomet, kai fotografavo prie Justiniškių mikrorajono turgaus. Neilgai trukus prie V. Alesiaus priėjo ir turgaus direktorė, fotomenininkas jai bandė paaiškinti, kokių problemų kilo.

„Jūsų kolegai kažkas susišvietė ir jis mane pradėjo griebt, čiupt ir sulaikė, iškvietė policiją, ir niekas nežino, kodėl“, - piktinosi V. Alesius.

Naujienų portalo DELFI žiniomis, fotomenininkas į policijos komisariatą nebuvo pristatytas, mat atvykus policijos pareigūnams, visos incidento aplinkybės išsiaiškintos vietoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (533)