Kaip praneša TASS, antradienį Maskvoje ir sostinės apskrityje per 150 objektų sulaukė grasinimų susprogdinti, evakuota per 50 tūkst. žmonių.

„Komanda turėjo treniruotę, ji jau ėjo į pabaigą. Jiems tiesiog pranešė apie skubią evakuaciją ir pabrėžė, kad tai ne mokymai – visi turi kuo greičiau palikti pastatą. Žaidėjai susirinko ir išvažiavo namo, jie nespėjo nusiprausti.

Pastate dirba specialiosios tarnybos, jos ten tęs veiklą apie 2-3 valandas. Panikos nebuvo, nes dažnai vykdomi įvairūs mokymai, visi žinojo, ką daryti“, – teigia naujienų agentūra.

Rimo Kurtinaičio auklėtiniai ruošiasi Eurolygos rungtynėms išvykoje su Podgoricos „Budočnost“ ekipa. Dvikova vyks vasario 7 dieną.

Savo arenoje „Chimki“ žais vasario 11 dieną Vieningos lygos rungtynes su „Lokomotiv-Kuban“ krepšininkais. Šiose rungtynėse į aikštę po ilgos pertraukos gali grįžti „Chimki“ lyderis Aleksejus Švedas.

Praėjusių metų lapkritį, Eurolygos rungtynės Kaune su „Žalgiriu“, Maskvos srities komandos lyderis susilaužė pirštą. R. Kurtinaitis neseniai patvirtino, kad krepšininko pirštas pagaliau išgijo ir jis gali prisidėti prie treniruočių proceso.

Primename, kad praėjusią savaitę Maskvos srities ekipa savo aikštėje 74:64 įveikė Kauno „Žalgirį“. Š. Jasikevičiaus auklėtiniai ketvirtadienį svečiuose susigrums su „Barcelona“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)