„Mėsinės ir vokiškos dešrelės“ – tokiu pavadinimu galima rasti viešbutį Vokietijoje, šiaurinėje Bavarijos dalyje. Nakvynė šiame viešbutyje jums atsieis apie šimtą eurų, šiek tiek pigesni vienviečiai kambariai.

Viešbučio savininkas Clausas Boebelis sako, kad jam čia – dešrelių rojus: „Aš renkuosi išskirtines vietas, kurios lieka atmintyje. Mūsų regionas garsėja mėsos gaminiais, kulinarija – kodėl to nepanaudojus kviečiant lankytojus ir skleidžiant šią žinią visam pasauliui?“

Pagalvės, tapetai, muilas – viskas čia dešrelių formos. O jeigu jums viso šito pasirodytų per mažai, po viešbučiu pirmame aukšte galima paragauti įvairiausių dešrelių ar dešros skonio ledų. „Mūsų viešbutyje tiesiogine žodžių prasme miegate po dešrelių dangumi. Padėję galvą ant dešrelės formos pagalvės. Čia daugybė smulkmenų, kurios ir džiugina, ir stebina svečius“, – pasakoja C. Boebelis.

Dešrelių viešbutis

Mėsininku dirbantis vyras viešbutį ir restoraną atidarė praėjusių metų rudenį. Viena iš jo svajonių – restorano lankytojus ir viešbučio svečius supažindinti su Vokietijos kulinarinio paveldo istorija ir suteikti galimybę jo čia pat paragauti: „Viešbučio pirmame aukšte yra dešrelių restoranas. Viskas čia viena tema. Mūsų restorane galite paragauti dešrelių, šnicelio, dešrelių su keptais svogūnais, keptais obuoliai, galiausiai ir dešros skonio ledų. Ar ko daugiau bereikia?“

Dešrelių viešbutis

Pasak viešbučio įkūrėjo, svečių, norinčių pagyventi jo viešbutyje, nestinga. Nežinia, kas labiausiai džiugina atvykusius: ar viešbučio interjeras, ar galimybė išmokti gaminti čia rengiamuose kursuose, o gal tai, kad išvažiuodamas mėsinėje gali nusipirkti mėsos gaminių. O jeigu po kurio laiko pasiilgsite čia ragautos mėsos, gaminių galima užsisakyti paštu viešbučio internetiniame puslapyje.

Dešrelių viešbutis