Apsisukęs žingsniuoti atgal J. Mourinho paslydo ir efektingai krito ant ledo – atsistoti futbolo guru padėjo ką tik dėl ritulio kovoję sportininkai.

Šis per rungtynes tarp Omsko „Avangard“ ir Sankt Peterburgo SKA komandų įvykęs incidentas akimirksniu apskriejo socialinius tinklus, kurį laiką po juose nefigūravusio portugalo elgesys ir vėl yra plačiai aptarinėjamas žiniasklaidoje.

Ką neseniai „Manchester United“ treniravęs J. Mourinho veikė Maskvos priemiestyje Balašychoje?

Anot rusų žiniasklaidos, į Maskvą J. Mourhinho kartas nuo karto turi atvykti pagal sutarties su Rusijos TV kanalu „Russia Today“ sąlygas – neva jis periodiškai turi dalyvauti laidose.

Sutartį su Kremliaus finansuojamu žiniasklaidos kanalu portugalas sudarė dar prieš pernai Rusijoje vykusį pasaulio futbolo čempionatą, jo metu dirbo rungtynių eksperto darbą.

Skelbiama, kad atvykęs į Maskvą J. Mourinho laiko veltui nešvaistė. Lankėsi ir Raudonojoje aikštėje greta Lenino mauzoliejaus, bendravo su „Russia Today“ vadovais, dalyvavo fotosesijoje su „Avangard“ futbolininkais ir krito ant ledo.

Visi bilietai į rungtynes Balašychoje (čia namų rungtynes žaidė Omsko komanda) buvo išparduoti, VIP ložėje sėdėjo vyriausiasis Rusijos futbolo rinktinės treneris Stanislavas Čerčesovas, karjerą jau baigęs rusų slidininkas Aleksandras Legkovas, biatlonininkas Antonas Šipulinas ir kiti.

Kartu su J. Mourinho jie stebėjo, kaip „Avangard“ 2:0 nugali svečius iš Sankt Peterburgo ir namų arenoje tai padaro pirmą kartą nuo 2012.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)