„Nors Osle grosime pirmą kartą, jau dabar aišku, kad koncertas bus stiprus. Prieš porą metų, pilietiško Norvegijos lietuvių jaunimo dėka, teko nuvykti į svečius, susipažinti ir nemažai pabendrauti su ten gyvenančiais tautiečiais – jie pasirodė kaip viena didelė, draugiška šeima. Iki šiol palaikom ryšį ir žinom, kad jie mūsų ten labai laukia", – pasakoja „G&G Sindikato" narys Gabrielius Liaudanskas-Svaras.

Anot jo, kad koncertai svetur – visada įdomūs ir kupini geros energijos, o kartais net nenusileidžia pasirodymams gimtinėje, skelbiama pranešime spaudai.

„Užsienyje gyvenantys lietuviai būna pasiilgę mūsų koncertų, o ir dainų žodžius puikiai moka, tad būname pasitikti atviromis rankomis ir širdimis, – sako Svaras. – Mes taip pat stengiamės atiduoti jiems visą savo jėgą, tad atmosfera būna itin karšta."

Paskutinį kartą grupė lankėsi Dubline – ten grojo lygiai prieš metus. „Išvažiuoti kur toliau visada įdomu – ir nuotykių būna, ir aplinka pakeisti sveika, o smagiausia – savą chebrą užsienyje aplankyti, tad šitos kelionės visi laukiam su džiaugsmu", – kalba jis.

Sausio 25 dieną muzikos apdovanojimuose M.A.M.A „G&G Sindikatas" buvo apdovanotas net trimis statulėlėmis. Jie buvo paskelbti Metų grupe, Metų hiphopo grupe ir laimėjo Metų albumo apdovanojimą už 2018-ųjų pradžioje pasirodžiusį jau aštuntąjį darbą „99".

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)