Sandoris su Turto banku baigtas sausio 31 dieną, po jo bendrovė padidino savo turimą Informacinio verslo paslaugų įmonės akcijų paketą iki 88,7 proc., teigiama įmonių grupės „Inservis“ pranešime.

„Investavome į šią įmonę, nes vertiname komunalinių paslaugų mokesčių administravimo veiklą kaip turinčią perspektyvų“, – pranešime sakė įmonių grupės „Inservis“ direktorius Andrius Daukšas.

Lietuvos banko išduotą mokėjimo įstaigos licenciją turinti „Informacinio verslo paslaugų įmonė“ administruoja gyventojams suteiktų energetinių ir komunalinių paslaugų mokesčius, teikia paslaugas bendrovėms ir institucijoms. Bendrovės paslaugomis naudojasi virš 130 tūkst. klientų, įmonė bendradarbiauja su pagrindinėmis Lietuvos finansinėmis institucijomis ir mokėjimo įstaigomis.

Įmonių grupė „Inservis“ taip pat valdo 100 proc. daugiabučių priežiūros bendrovių „Priemiestis“ ir „Jurita“ akcijų.

„Invaldos INVL“ grupės įmonės valdo pensijų ir investicinius fondus, alternatyvias investicijas, privataus kapitalo turtą, individualius portfelius bei kitas finansines priemones. Joms daugiau kaip 190 tūkst. klientų Lietuvoje ir Latvijoje bei tarptautiniai investuotojai patikėjo valdyti virš 600 mln. eurų vertės turto.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją