Iš pradžių buvo Elizabeta Tuktamyševa ir jos „stiuardesės“ pasirodymas ant ledo, kurio šokėja drąsiai nusimeta savo viršutinių rūbų dalį.

Taip pat jaunoji žvaigždė Alina Zagitova pasižymėjo, įkūnydama „kapų plėšikės“ Laros Croft personažą su aptemptomis odinėmis kelnėmis ir odine striuke, kurią nusivelka pasirodymo pradžioje.

Alina Zagitova

O ką tik pasibaigusiame Europos čempionate Minske visus nustebino Aleksandra Stepanova, kurios duetas su Ivanu Bukinu iškovojo sidabro medalius.

Parodomojoje programoje šokėja ant ledo pasirodė su pikantišku kostiumu, pagamintu iš tamprios, elastinės trikotažinės medžiagos, kuri tik iš pirmo žvilgsnio atrodo permatoma.

Naują parodomąjį šokį A. Stepanova ir I. Bukinas pastatė specialiai Europos čempionatui ir atliko skambant Alos Pugačiovos dainai „Degė žvakė“.

Praėjusį sezoną A. Stepanova šou pasirodymą atliko apsitempusi odines kelnes ir trumpą topą.

Europos šokių ant ledo čempionato prizininkai Aleksandra Stepanova ir Ivanas Bukinas

Trečią kartą Europos čempionato prizininku tapęs Rusijos duetas, dideliam šokėjų nusivylimui, nebuvo pakviestas į 2018 metų Pjongčango olimpiadą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (198)