Pergalingą pranašumą svečiai susikrovė po ilgosios pertraukos. Spenseris Mitchellas surinko 4 taškus paeiliui, Matas Jucikas pridėjo dvitaškį, o amerikietis pelnė dar 4 taškus ir „Palangos Kuršiai“ truktelėjo į priekį 60:49.

Iš karto po to Domantas Vilys ir Tadas Vaičiūnas smeigė po tritaškį bei vėl grąžino savo komandą į rungtynes (58:62). Vis tik tuomet ir vėl smogė svečiai. M.Jucikas realizavo 4 baudų metimus, Jalenas Riley smeigė tritaškį, o Tautvydas Paliukėnas ir Taurantas Tamošiūnas pridėjo po dvitaškį ir svečiai vėl nutolo – 73:61.

Ketvirtajame kėlinyje šeimininkai dar buvo priartėję iki 73:80, bet J. Riley vienas pats surinko 13 taškų iš eilės ir iki mačo pabaigos likus mažiau nei 3 min. įtvirtino savo komandos pergalę (93:78).

Primename, kad šį sezoną J. Riley jau yra rinkęs ir 50 taškų per rungtynes.

„Perlas“: Domantas Vilys 31 (8/12 tritaškiai), Marekas Blaževičius 13 (8 atk. kam.), Tadas Vaičiūnas ir Ąžuolas Tubelis po 9 taškus.

„Palangos Kuršiai“: Jalenas Riley 41 (4/9 dvitaškiai, 5/10 tritaškiai, 18/18 baudos., 47 naud. bal.), Matas Jucikas ir Tautvydas Paliukėnas po 12, Spenseris Mitchellas 10 taškų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)