Tačiau dainininkė įtaria, jog kalta buvo ne daina ar balsuoti neva nepanorę žiūrovai, o įsivėlusi klaida.

„Įsijungiau pažiūrėti „Eurovizijos“ atranką, kurioje dalyvavome ir mes, ir patyriau šoką. Mūsų balsai buvo nukirpti. Tarpinėje lentelėje turėjome jau 325 balsų ir buvome 4 vietoje, o galutinėje lentelėje jau turėjome 283 balus. Vadinasi, čia tikrai turėjome turėti daugiau nei 325 balus, nes pas visus balai tik kilo.

Aš nieko neįtariu, tiesiog būtų malonu, jei viskas būtų daroma sąžiningai, kai tiek kalbama apie „Euroviziją“. Pridėkime tai, kad ir žinučių pusės neužskaitė“, – DELFI sakė žinoma atlikėja.

Kartu D. Virbilaitė pateikė ir įtarimų sukėlusių lentelių nuotraukas.

Rezultatų lentelių skirtumai

Šiuo metu, pasak portalo lrt.lt, yra tikrinama, ar šie galimi nesklandumai turėjo įtakos galutiniams rezultatams bei aiškinamasi, kodėl tai apskritai atsitiko.

„Apgailestaujame dėl šios situacijos. Stengiamės ją išsiaiškinti kuo greičiau, nes mums labai svarbu išlaikyti konkurso skaidrumą ir objektyvumą. Ačiū Donatos komandai, pastebėjusiai šį netikslumą“, – lrt.lt sakė „Eurovizijos“ prodiuseris Audrius Giržadas.

Skelbiama, kad jei paaiškėtų, jog kažkurie atlikėjai į pusfinalį nepateko būtent dėl šios sistemos klaidos, jie būtų grąžinti į atranką.

Kaip skelbė lrt.lt, visi į pusfinalį jau patekę atlikėjai taip pat toliau dalyvaus „Eurovizijos“ atrankoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (108)